Andreas «aNdu» Maasing langes «CS2» suurturniiri konkurentsist, ropz on veerandfinaalis

Steven Tiirik
Copy
MängudeÖÖ 2023 - Andreas «aNdu» Maasing
MängudeÖÖ 2023 - Andreas «aNdu» Maasing Foto: MängudeÖÖ - Rene Lutterus

Käimasoleva Malta «CS2» turniiri ESL Pro League 19. hooaja esimene finaalvoor algas eestlastele õnnetult. Virtus.pro vastu võttis vastu kaotuse ja pidi turniirilt lahkuma GamerLegion, kelle ridadesse kuulub ka Andreas «aNdu» Maasing.

Pärast turniiri C-alagrupi edukat läbimist tuli eestlase kodutiimil mängida 2022. aasta Rio Majori võitja Virtus.Pro vastu.

Maailma edetabelis 10. positsiooni hoidev Virtus.pro andis küll Legionile mitmeid võimalusi, aga võitis siiski mõlemad kaardid 13-11 seisuga.

Maasingu süüks kaotust kindlasti panna ei saa. 19-aastane mängija oli oma tiimi paremuselt teine ja teenis seeria lõpuks HLTV reitingu 1.12

Mehe jaoks oli tegu karjääri esimese tipptasemel turniiriga ja üldiselt võib nii aNdu kui tiimi tegevusega võistlustel rahule jääda. GamerLegion lahkub turniirilt 17 500 dollari suuruse auhinnarahaga.

Eestlaste jaoks pole aga sugugi kõik lootused kustunud. Hetkel HLTV andmetel kindlalt maailma parima tiimi ridades mängiv Robin «ropz» Kool on turniiril jätkuvalt mängimas ja alistas 8. mail NaVi, seisuga 2:0.

Veerandfinaalis ootab neid Pariisi Majori võitja Vitality.

ESL Pro League on üks maailma olulisemaid e-sporditurniire, mis pakub meelelahutust nii mängijatele kui ka pealtvaatajatele. Kui soovid oma teadmisi e-spordist proovile panna, siis vaata koefitsiente OlyBet-i kodulehelt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles