Kes on 1400 eurose auhinnafondiga OlyBet «CS2» turniiri favoriidid?

Steven Tiirik
Copy
Consss võistkonna SC e-Sportsi ridades
Consss võistkonna SC e-Sportsi ridades Foto: Andri Allas

Kodumaine «CS2» tuleb taas! Juba 11. mail algab järjekordse OlyBet «CS2» turniiri esimene kvalifikatsioon. Turniiri võitjat ootavad magusad auhinnad. Kes on aga favoriidid?

Eesootava OlyBet «CS2» turniiri panused on sel korral kõrged. Lisaks 1400 eurosele auhinnafondile saab võitjatiim ka VIP-pääsmed 7.-9. juunil toimuvale MÖÖ-LANile, kus auhinnafond on juba 11 500 eurot.

Foto: Postimees e-sport

Hetkel paistab tiimide nimistust esimesena silma ESTOWNIA. Sisuliselt on tegu hiljuti uksed sulgenud Eesti tugevaima tiimi sYncki järelejäänud palukestega.

Eesotsas figureerib aasta alguses suure skandaali saatel vabaagendiks jäänud Alvar «consss» Rämman. Teda toetavad endised tiimikaaslased sYncki päevilt eku ja fejtz.

Kumbki endale seni uut püsivat tiimi leidnud ei ole. Eku teatas hiljuti, et on asunud GamerLegion akadeemia asendusmängijaks.

Samuti on ESTOWNIA projekti kaasatud Eesti maastikul tuntud mängijad Xbenz ja klyrO. Tiimi treener/vahetusmängija on Angelito666.

ESTOWNIA suurimad konkurendid turniiril võiksid olla, vähemalt praeguse seisuga, Magneta ja GENESIS.

Magneta ridades mängivad -Ekuz, -neaQ, Freesies, rnr ja wAwij-.

GENESIS on enda ridadesse meelitanud samuti kodumaistel turniiridel varem silma paistnud mängijad _P4nc4ke_, -Cuba, Kiriku, Nunn, rikzz-.

Kui Sina pole neist tiimidest aga midagi kuulnud ja tunned, et võiksid oma sõpradega neid kõiki võita, siis kvalifikatsioonid on endiselt avatud.

Esimene kvalifikatsioon leiab aset 11. mail kell 14:00 (registreeri SIIN), teine kvalifikatsioon toimub aga 12. mail kell 14:00 (registreeri SIIN).

Turniiri kantakse otseülekandes üle Twitch.tv ja Postimehe vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles