Vaata ülekannet Selgub OlyBet «CS2» turniiri võitja

Steven Tiirik
Copy

Selle kevade OlyBet «Counter-Strike 2» turniiri kvalifikatsioonid on mängitud ja tiimid, kelle vahel 1400 € suurune auhinnafond jagamisele läheb, teada. Kes aga finaalikohtade nimel omavahel madistama hakkavad?

Turniiri avapäeval kindlustasid edasipääsu ESTOWNIA ja Magneta. ESTOWNIA näol on endiselt tegu ürituse favoriidiga. Oma tugevat kohalolu näitasid nad ka kvalifikatsioonis, kus ei kaotatud ühtegi kaarti.

Tasub ka mainida, et esimeses kvalifikatsioonis mängis ESTOWNIA ridades eku asemel ZIILA. Ei ole kindlalt teada, kumb mees tiimi finaalvoorudes esindama hakkab.

Vaata esimest kvalifikatsiooni:

Teise kvalifikatsiooni parimad olid Mald1vez ja GENESIS. Mõlemad teise ringi edasipääsejad osalesid ka esimeses kvalifikatsioonis, aga esialgu põrusid.

GENESIS kaotas tulevase finalisti Magneta vastu, Mald1vez teekond lõppes esimesel katsel Kaboom esportsi vastu mängides.

Järgmiseks päevaks olid mõlemad aga tubli vigade paranduse teinud ning lunastasid edasipääsu finaali ja rahalise auhinna.

Vaata teist kvalifikatsiooni:

Kõik poolfinaali pääsejad on juba kindlustanud endale 200 euro suuruse auhinnaraha. Teise koha omanik teenib 400 eurot, turniiri peaauhind on 600 eurot. Lisaks saab võitja VIP-pääsmed 7.-9. juunil toimuvale MÖÖ-LAN turniirile, mille auhinnafond on kokku tervelt 11 500 eurot.

19. mail toimuva finaalvooru esimese ringi paarid pandi kokku loosi tahtel.

Üks turniiri finalistidest selgub ESTOWNIA ja GENESIS vahelisest poolfinaalist. Teise paari moodustavad Mald1vez ja Magneta.

Finaali turniiripuu:

Foto: Postimees e-sport

Turniir kantakse üle Postimehe ja Twitch.tv vahendusel. Otseülekanne algab 19. mail kell 14, kohtumisi kommenteerivad Steven Tiirik ja Andre «Blacc» Lepik.

OlyBet Counster-Strike 2 turniiri finaali raames on käimas ka ennustusmäng, millega on võimalik võita 20 € väärtuses tasuta panused e-spordile. Mine ja pane oma teadmised proovile: https://www.olybet.ee/et/f2p

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles