PILDID Hiinlased tegid ümarate nurkadega Tesla Cybertrucki (1)

tehnika.postimees.ee
Copy
Kas see meenutab midagi? Kui nurgad kandilisemaks mõelda, võiks tegu olla Ameerika Testla Cybertruckist inspiratsiooni saanud kastiautoga.
Kas see meenutab midagi? Kui nurgad kandilisemaks mõelda, võiks tegu olla Ameerika Testla Cybertruckist inspiratsiooni saanud kastiautoga. Foto: Dongfeng

Tesla Cybertuck on kriitikat saanud oma «liiga» lihtsakoelise ja nurgelise disaini eest. Hiina elektriautode suurtootja Dongfeng võttis käsile ja lihvis nurgad ümaraks.

Tegemist on tootja uue kontseptsiooniga ja sel on silmatorkav sarnasus Ameerika pikapiga, kirjutab Carbuzz. Concept Pickup Truckiks kutsutud masinal on vihjeid Tesla kastiautoga, kuid teravaid nurgelisi servi enam pole.

Tehnilistelt näitajatelt on Dongfengi andmetel uus masin siiski palju võimsam: 1300 hobujõudu Tesla võimsaima Cybertruck Cyberbeasti 845-ga võrreldes, kuid kere on tavalisest metallist, mitte tugrvast roostevabast terasest, nagu kandilisel Tesla sõidukil.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles