Saime teada, millal «GTA 6» täpsemalt ilmub

Sten Kohlmann
, ajakirjanik-toimetaja
Copy
Foto: Rockstar Games

Pole kahtlustki, et avatud maailmaga märulimäng «GTA 6» on juba pikalt olnud kõige oodatum videomäng üldse. Õnneks muutub ootamine iga päevaga aina lühemaks.

«GTA 6» sai mullu detsembris esimese treileri ning koos sellega ka öeldi välja, et mäng jõuab meieni millalgi 2025. aasta jooksul. Nüüd on aga selgunud täpsem ilmumisaken.

Teose väljaandja Take-Two hiljutisest finantsaruandest saime teada, et «GTA 6» ilmub 2025. aasta sügisel: «Tarbijate ootus selle mängu suhtes on enneolematu ja meie ootused selle kaubanduslikule panusele kasvavad jätkuvalt.»

Varasemalt levisid jutud, et arendaja Rockstar on valmis teose ilmumise edasi lükkama 2026. aastasse. Siiski oli tegemist kõige mustema stsenaariumiga.

Detsembris ilmunud treiler purustas koheselt ka mitu maailmarekordit. Tänaseks on sel vaatamisi kogunenud üle 190 miljoni. Treiler jättis väga hea mulje ka kodumaistele kuulsustele, kes nüüd mängu ilmumist pikisilmi ootavad.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles