Aasta seksikaim videomäng võib tulevikus veelgi enamatele mänguritele naudingut pakkuda

Sten Kohlmann
, ajakirjanik-toimetaja
Copy
Foto: Shift Up

Aprillis jõudis PlayStation 5 peale videomäng, mis oli juba enne ilmumist skandaalide keskmes. Nimelt oli mängu «Stellar Blade» keskmes nappides rõivastes neiu, keda peeti lausa liiga seksikaks!

Mõned leidsid, et peategelase Eve'i seksikus eksisteerib vaid klassikalise turundusnipi «seks müüb!» tõttu. Sellele arusaamale aitasid kaasa ka arvukad videod sotsiaalmeedias, kus mängitavuse kiitmise asemel räägiti vaid sellest, kuivõrd kaunid kurvid Eve'il on.

Järgmine skandaal jõudis kohale aga siis, kui teos ilmus ning arendajad tegelase kostüümidel natuke mugandusi tegid. Paarile paljastavale trikoole lisati detaile, mis ihu natuke rohkem kataksid.

Mitmed mängurid nägid selles aga tsensuuri ning alustasid väljaandja Sony vastu sõjamarssi. Arendaja Shift Up väitis aga, et mugandused olid puhtalt nende endi otsus.

Kõige selle keskel jäigi pisut tagaplaanile asjaolu, et tegemist oli üpriski sooja vastuvõtu saanud mänguga. Metacriticu lehel on kriitikute koondhindeks 81, kasutajate hinnang aga lausa 93. 

Positiivsete arvustuste taustal polegi seega imestada, et arendaja Shift Up mõlgutab mõtteid, kuidas teha nii, et inimesed mängu niipea ei unustaks.

Mõtete mõlgutamine on viinud lausa nii kaugele, et uuritakse mängu arvutile toomise võimalust. Ühtlasi nähakse potentsiaali ka järjeosa loomises.

Lisaks kõigele muule saab praegune PlayStation 5 versioon lisapaki ning teosesse võivad jõuda ka koostööd muude tuntud mänguseeriatega.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles