Robin «ropz» Kool hakkab Ameerika «CS2» turniiril jahtima 250 000 dollarilist auhinnafondi

Steven Tiirik
Copy
Robin Kool (esiplaanil) ja tema võistkond FaZe
Robin Kool (esiplaanil) ja tema võistkond FaZe Foto: BLAST Premiere - MICHAL KONKOL

Nagu varasematelgi aastatel, kogunevad ka tänavu maailma tugevaimad «CS2» tiimid Ameerika Ühendriikidesse, et selgitada IEM Dallase võitja.

Dallases on kohal «CS2» maastiku absoluutne koorekiht. HLTV edetabeli kümnest kõige tugevamast on kohal lausa kaheksa. Kokku osaleb 16 meeskonda.

B-alagrupis alustab 27. mail kell 22:30 mängimist eestlane Robin «ropz» Kool ja FaZe Clan. Eestlase esimeseks vastaseks saab hetkel maailma edetabeli 22. kohal asetsev M80. FaZe Clani jaoks peaks tegu olema pigem lihtsa kohtumisega.

Keerulisem saab aga olema FaZe’i järgmine kohtumine, sest grupi poolfinaalis tuleb mängida Heroicu ja Virtus.pro kohtumise võitjaga.

Siiski on FaZe’i ja ropzi edasipääsu võimalused päris head, sest alagrupi kaheksast tiimist pääsevad edasi lausa kolm.

IEM Dallase valitsev meister on ENCE, kes mullu võitis finaalis Mouzi. Kui HLTV edetabeli esinumber Mouz on turniiril kohal ja kannab ka favoriidikoormat, siis ENCE’i teekond tänavusel turniiril lõppes kvalifikatsioonivoorus.

IEM Dallase võitja viib koju 100 000 dollarit ja garanteerib endale koha IEM Cologne 2024 turniiril, mis toimub augustis.

Dallase finaal mängitakse juba sel pühapäeval, 2. juunil.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles