Päevatoimetaja:
Kaido Einama

HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition - nutikell otse kosmosest (1)

Copy
Foto: Huawei

2023. aasta suvel turule jõudnud ja kasutajate seas väga sooja vastuvõtu osaliseks saanud nutikellade tippmudel HUAWEI Watch 4 Pro läbis uuenduskuuri, mille inspiratsiooni on ammutatud kõrgustest. Ei, sinna ei saa rännata jalgsi ega ronimisköiega, vaid just kasutades tehnoloogilisi tipplahendusi, vastupidavaid materjale ning inimese piiramatut soovi jõuda kohtadesse, kus varem pole oldud. See on WATCH 4 Pro Space Edition!

Kosmose vallutamine ei omanud pelgalt teaduslikku mõju. See laienes inimeste igapäevasesse kultuuriruumi alates kunstist ja filmidest, lõpetades olmetehnikaga. See väljendas futuristlikku lähenemist esteetikale, kus pandi erilist rõhku julgusele erineda, samas säilitades nii kõrge vastupidavuse taset kui ka minimalismi. Peamiseks jooneks sai aga positiivne väljavaade tulevikule.

Foto: Huawei

HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition koosneb kosmosetööstuse kvaliteediga teemantsarnasest süsinikkattest ehk DLC titaaniumist, mis annab kellale samaaegselt nii erilise välimuse, kui teeb selle ka uskumatult vastupidavaks, seda isegi kriimustustele. Kella pealispinda katab aga sfääriline safiirklaas ja de Laval düüsist inspireeritud disain, mille näol on tegemist ülehelikiirusel töötavate kosmosesüstikute raketimootorite võtmekomponendiga. Tänu kvaliteetsele ehitusele sobib kell vabasukeldumiseks kuni 30m sügavusel. Soolases vees ujudes on mõistlik kell hiljem puhta veega loputada.

Seadet on võimalik ühildada nii Androidi kui iOS seadmetega
Seadet on võimalik ühildada nii Androidi kui iOS seadmetega Foto: Huawei

Iga kaasaskantava seadme oluliseks komponendiks on aku. Siin on HUAWEI saanud hakkama ühe võimsamaga, mida nutikelladel seni nähtud. WATCH 4 Pro Space Edition suudab laadimiseta vastu pidada kuni 21 päeva. See on saavutatud tänu kahele erinevale töörežiimile, millest standardne kestab 3-4 päeva ning ülipika tööea režiim kuni 21 päeva. Nende vahel on võimalik hõlpsasti vahetada vastavalt oma igapäevastele tegemistele ja soovidele.

Foto: Huawei

Võrreldes eelmisel aastal ilmunud mudeliga, on Space Editionit ka täiustatud. Näiteks leiab siit ühe minutiga tervise ülevaate 2.0 versiooni, mis toob endaga kaasa kaks uut tervisenäitajat: pulsilaine arütmia ja une ajal hingamise analüüsi. See teeb kokku 7 erinevat valdkonda, mille seas näiteks ka varasemad pulsisageduse, SpO2 hapniku küllastatuse ja ECG elektrokardiograafia mõõtmine.

Kui nutikell on tark abimees igapäevastes tegevustes, näiteks tervisesporti tehes, siis üks tüütumaid asju on vajadus ikkagi telefoni kaasas kanda, et muusikat kuulata või näiteks

kõnesid vastu võtta. HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition on varustatud eSIM võimekusega, mis tähendab, et nutikellast saab täiesti iseseisev seade, et võtta vastu kõnesid ja lugeda teateid. Võrreldes näiteks LTE tehnoloogiaga võimaldab eSIM seada nutikellale ka täiesti eraldiseisva telefoninumbri.

Soolases vees ujudes on mõistlik kell hiljem puhta veega loputada
Soolases vees ujudes on mõistlik kell hiljem puhta veega loputada Foto: Huawei

HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition on nii seest kui väljast kõrgkvaliteetne toode, mis ei jää tänu elegantsele ja erilisele välimusele teistelegi märkamata. Seadet on võimalik ühildada nii Androidi kui iOS seadmetega.

HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition on Eestis saadaval hinnaga 649.99 €

Tagasi üles