Päevatoimetaja:
Kaido Einama

Täna algab rekordilise auhinnafondiga MÖÖ-LAN

Copy

Täna, 7. juunil alustab Tallinnas Rakett69 Teadusstuudiotes üritustesarja MängudeÖÖ esimene võrgupidu MÖÖ-LAN. Rekordilise auhinnafondiga üritus pakub põnevust terve nädalavahetuse vältel.

Ürituse suurimaks tõmbenumbriks on 11 500 euro suuruse auhinnafondiga «Counter-Strike 2» turniirid, millele on ennast kirja pannud meeskonnad nii Eestist kui ka välismaalt.

Võistlusest võtab nimelt osa 13 Eesti, 8 Läti ja 3 Soome tiimi.

Märkimisväärsemateks nimedeks võib pidada näiteks kevadise Olybet turniiri võitjat GENESIS, Läti tugevaimat esindust GOEXAMINO ning miks mitte ka Djavelsis, mille ridadesse kuulub ka tuntud kodumaine striimer Carms.

Turniir algab täna kell 21:00 alagrupimängudega. Mänge saab jälgida ülekande vahendusel nii kohapeal kui ka kodus. Mänge kantakse üle nii eesti kui ka inglise keeles ning ülekanne on vaadatav ka Postimees TV vahendusel.

Lisaks «CS2» turniirile toimuvad MÖÖ-LANil ka erinevad võistlused konsoolidel. Parimad tehakse selgeks «Tekken 8» ja «EA FC 24» miniturniiridel kui ka «Gran Turismo 7» ajasõidus. 

Kõrvaltegevustega tehakse algust laupäeval kell 13.00, kui hakkavad pihta loengud. Teemadeks tulevad muuseas e-sport ning kodumaine mänguarendus. Kogu programmiga tutvu ürituse veebilehel.

«Tekken 8» ja «EA FC 24» miniturniirid algavad laupäeval kell 16.00.

Märksõnad

Tagasi üles