KUUM KÕLAKAS: Xbox teeb enda kuulsaimast mängust PS5 jaoks uue versiooni

Sten Kohlmann
, ajakirjanik-toimetaja
Copy
Foto: Bungie

Tänavu veebruaris käidi lagedale idee – mis oleks, kui Microsoft tooks enda Xbox mängukonsooli eksklusiivsed mängud ka konkurentide platvormile?

Värske kuulujutt toob selle küsimuse tagasi päevakorda. Nimelt sahistatakse internetis, et Microsoft soovib enda kuulsaima mängusarja esimesele osale järjekordse uuenduskuuri anda ning selle siis ka PlayStation 5 peale tuua.

Kõnealuseks seeriaks on muidugi üksikisikuvaates tulistamine «Halo» ning selle esimene osa «Combat Evolved».

Tegemist on teosega, mis 2001. aastal ilmudes osutus Xboxil niivõrd populaarseks, et Sony soovis PlayStation 2 peale luua nn «Halo-tapja». See aga ei õnnestunud.

Esimest «Halot» on ühe korra juba uuendatud versioon tehtud, kui 2011. aastal jõudis Xbox 360 peale «Halo: Combat Evolved Anniversary». Täna saab seda nautida «Halo: The Master Chief Collection» osana, mis on saadaval uutel Xboxidel ja arvutil.

Väidetavalt kaalub Microsoft teistegi Xboxi mängude toomist PlayStation 5 peale. Viimati jõudsid sinna «Hi-Fi Rush» ja «Sea of Thieves».

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles