Päevatoimetaja:
Kaido Einama

Vaata ülekannet Kes võidab MÖÖ-LANi «Counter-Strike 2» turniiri?

Copy

MängudeÖÖ esimene võrgupidu MÖÖ-LAN on jõudmas lõpusirgele ning see tähendab vaid üht: selgub, kes võidab rekordilise auhinnafondiga «Counter-Strike 2» põhiturniiri. Võistlustules on Läti võistkonnad HAVENs ja Kungi ning Eesti kossseis Esprots.

Kaotajate ringi finaalis kohtuvad omavahel Esprots (Sickta, Wahtzz, hY, PhilEba, zteeek ) ning Kungi, üldfinaalis ootab neid Läti parim võistkond HAVENs. 

Turniiril veel ainukese Eesti meeskonnana võistlev Esprots langes kaotajate ringi pärast 0:2 kaotust HAVENs vastu. Kaartideks olid kohtumises Ancient ja Inferno. 

Kuigi esimene kaart lõppes ülekaalukalt 5:13 lätlaste võiduga, siis Infernos suutsid eestlased juba vastu panna ja kohtumine lõppes ülinapilt 13:11 HAVENs võiduga. 

Kaotajate vooru finaalis mängivad Esprotid Kungi vastu. Kohtumise võitja pääseb tagasi võitjate vooru ja mängib seal finaalis 5000 euro suuruse peaauhinna nimel. Nii Kungi kui Esprots saadeti kaotajate vooru HAVENsi poolt. 

Foto: MängudeÖÖ

Kaotajate vooru finaal mängitakse kell 11 hommikul ja kohtumine toimub kolmest-parim formaadis. Üldfinaal mängitakse peale kaotajate finaali. Ülekandele saab kaasa elada nii eesti kui inglise keeles.

Tagasi üles