Päevatoimetaja:
Kaido Einama

VAATA ÜLEKANNET Robin «ropz» Kool hakkab järjekordset karikat jahtima

Copy

Eesti tugevaim mängija Robin «ropz» Kool on koos tiimiga Londonis, et võita BLAST Premier Spring Final 2024 karikas. Vaid kaheksa osalejaga turniiri võit viiks ropzi taaskord BLAST World Final turniirile.

Turniiri esimene kohtumine saab alguse kell 14:00. Vastamisi lähevad FaZe Clan ja Portugali tiim SAW.

Kohtumise tugev favoriit on hetkel maailma edetabelis kolmandat kohta hoidev FaZe. Turniiril tugevat autsaideri rolli kandev SAW pole viimase kuu aja jooksul isegi kõrgeima taseme tiimidega kohtunud, rääkimata võidust.

Pärast FaZe’i mängu astuvad lavalaudadele NaVi ja Astralis. HLTV edetabelis asub NaVi 6. ja Astralis 7. positsioonil. Kihlveokontorid valitseva Majori meistri NaVi võitu aga ei usu.

Avapäeva teises pooles jätkatakse B-alagrupis, kus esimesena lähevad vastamisi Vitality ja Virtus.pro. Need kaks tiimi kohtusid omavahel viimati 2022. aasta Rio Majori raames.

Toona võitis Virtus.Pro, hetkel aga arvatakse, et Vitality peaks võitma kohtumise ja suure tõenäosusega ka kogu turniiri.

Päeva lõpetab tõeline põnevuskohtumine G2 ja Spiriti vahel. Hetkel ülitugevas hoos olev G2 võitis äsja IEM Dallase. Siiski pole veel täiesti kindel, kas turniiri avavoorus saab osaleda ka G2 tähtmängija Ilya «m0NESY» Osipov, keda kimbutasid viisaprobleemid.

Samal ajal on Spiriti staar, 17-aastane Danil «donk» Kryshkovets aga endiselt täiesti pidurdamatu.

Turniirile saab eestikeelsete kommentaaridega kaasa elada nii Postimehe kui Twitch.tv vahendusel.

BLAST Spring Final on üks maailma olulisemaid e-sporditurniire, mis pakub meelelahutust nii mängijatele kui ka pealtvaatajatele. Kui soovid oma teadmisi e-spordist proovile panna, siis vaata koefitsiente OlyBet-i kodulehelt SIIT.

Tagasi üles