Päevatoimetaja:
Kaido Einama

Vaata ülekannet Kas Robin «ropz» Kool võidab valitsevat Majori meistrit?

Copy

BLAST Premier Spring Final 2024 on jõudnud teise päevani. Robin «ropz» Kool ja FaZe Clan alistasid eile portugali autsaideri SAW ja täna tuleb neil võita Majori meister NaVi, et pääseda turniiri poolfinaali.

Päeva esimene kohtumine algab kell 14.00. A-alagrupi kaotajate ringis mängivad omavahel Astralis ja SAW. Tegu on otsustava mänguga, kus kaotaja jaoks on turniir lõppenud.

Pärast seda jätkatakse aga sama alagrupi finaalmänguga, kus poolfinaali koha nimel lähevad vastamisi eestlase Robin «ropz» Kooli meeskond FaZe ja valitsev Majori võitja NaVi.

Tegu on FaZe’i ja NaVi teise kohtumisega pärast eestlaste jaoks valusat Majori finaali käesoleva aasta märtsis. Viimati kohtuti maikuus ESL Pro League raames, selle kohtumise võitis FaZe Clan 2:0. FaZe ja NaVi kohtuvad hinnanguliselt kell 16:30.

Kell 19 otsustatakse järgmine väljalangeja, kui omavahel lähevad vastamisi B-alagrupi kaotajate voorus Vitailty ja G2.

G2 pidi oma turniiri esimese mängu saama hakkama ilma staarmängijata, nüüd peaks aga Ilya «m0NESY» Osipov meeskonna eest uuesti mängus olema.

Päeva lõpetab samuti poolfinaali koha peale mängitav kohtumine Virtus.pro ja Spiriti vahel.

BLAST Spring Final on üks maailma olulisemaid e-sporditurniire, mis pakub meelelahutust nii mängijatele kui ka pealtvaatajatele. Kui soovid oma teadmisi e-spordist proovile panna, siis vaata koefitsiente OlyBet-i kodulehelt SIIT.

Tagasi üles