Vaata ülekannet Selguvad BLAST «CS2» turniiri finalistid

Steven Tiirik
Copy

Vaid neli tiimi ja kolm mängu ongi jäänud BLAST Premier Spring Finals 2024 turniiri lõpuni. Poolfinaalides saame näha kahte tõelist põnevuslahingut.

Kell 18 algavas esimeses poolfinaalis mängivad Vitality ja Spirit. Neist esimene vastutab ka FaZe Clani ja Robin «ropz» Kooli kojusaatmise eest veerandfinaalis. Vitality staarmängija Mathieu «ZywOo» Herbaut lasud on kogu turniiri vältel olnud teravad.

Vitality vastane on aga Spirit, kes pääses alagrupist otse poolfinaali peale G2 ja Virtus.pro võitmist. Spirit puhul on muidugi kõige olulisem see, kas 17-aastase Danil «donk» Kryshkovetsi lasud täna tabavad või mitte. Senimaani on ta olnud HLTV reitingu poolest turniiri tugevaim mängija.

Hinnanguliselt kell 21 hakatakse välja selgitama ka turniiri teist finalisti. Omavahel kohtuvad valitsev Majori võitja NaVi ja Virtus.pro.

NaVi on seni kahel turniiril mängitud kohtumise jooksul jätnud väga enesekindla mulje. NaVi võitis alagrupis Astralist ja FaZe Clani, kes mõlemad hiljem veerandfinaalis välja langesid.

Virtus.pro finaali pääsemine on aga paljudele üllatus. Nende vorm turniiri vältel on olnud üsna ebastabiilne. Avamängus võeti võimas võit Vitality üle, alagrupi finaalis Spiriti vastu näidati aga väga hambutut mängu. Veerandfinaalis Astralise vastu võeti aga jällegi tugev 2:0 võit. Kihlveokontorid peavad favoriidiks siiski NaVi.

BLAST Spring Final on üks maailma olulisemaid e-sporditurniire, mis pakub meelelahutust nii mängijatele kui ka pealtvaatajatele. Kui soovid oma teadmisi e-spordist proovile panna, siis vaata koefitsiente OlyBet-i kodulehelt SIIT.

Märksõnad

Tagasi üles