Robin Kool ja FaZe Clan langesid BLAST «CS2» turniiri konkurentsist

Steven Tiirik
Copy
Foto: Blast.tv MICHAL KONKOL

Käimasolev BLAST Premier Spring Final lõppes Eesti tugevaima mängija Robin Kooli jaoks veerandfinaalis Vitality vastu. Kas FaZe Clan on jälle madalseisus?

Alates «CS2» väljatulekust mullu sügisel on FaZe Clan maastiku tugeval domineerinud. Kuni aprillini oli FaZe mänginud absoluutselt iga «CS2» suurturniiri finaalis, nüüdseks on aga kolm turniiri järjest lõpetatud enne finaali.

Foto: Postimees e-sport

BLAST Spring Final kulges FaZe jaoks raskelt. Esmalt võeti alagrupi finaalis 1-2 seisuga kaotus NaVi vastu ja järgmises mängus Vitality vastu tuli samuti tulemusega 1-2 vastase paremust tunnistada. Statistiliselt oli FaZe’i poolt turniiri parim mängija lätlane Helvijs «broky» Saukants.

FaZe Clan pidi tunnmistama Vitality (pildil) paremust seisuga 2-1
FaZe Clan pidi tunnmistama Vitality (pildil) paremust seisuga 2-1 Foto: BLAST Premiere - Stephanie Lindgren

Kuigi FaZe asub HLTV maailma tiimide edetabelis kolmandal kohal ja tegu on ülimalt kõrge tulemusega, siis on FaZe Clani võim teiste üle olnud viimase poole aasta vältel nii tugev, et praegust olukorda võib pidada tiimi madalseisuks.

Pärast mängu võttis sotsiaalmeedias sõna FaZe’i kapten Finn «karrigan» Andersen, kes lubas, et tiimiga jätkatakse kõvasti treenimist ja varsti ollakse juba tagasi absoluutses tipus.

BLAST Spring Final on üks maailma olulisemaid e-sporditurniire, mis pakub meelelahutust nii mängijatele kui ka pealtvaatajatele. Kui soovid oma teadmisi e-spordist proovile panna, siis vaata koefitsiente OlyBet-i kodulehelt SIIT.

Tagasi üles