Vaata suurt finaali Kas BLAST Premier karika tõstab NaVi või Spirit?

Steven Tiirik
Copy

Lõpuks on aeg nii kaugel, et BLAST Spring Finalil on sõelale jäänud ainult kaks kõige tugevamat. Kas karika koos 200 000 dollariga viib koju NaVi või Spirit? See selgub kell 17:00 algavas finaalis.

Eilsed poolfinaalid pakkusid meile absoluutset maailmatasemel «CS2» elamust.

Esimese finaali koha võitles endale Spirit. 2:1 seisuga lõppenud poolfinaali mäng Vitality vastu hoidis nii fännidel kui mängijatel pulsi laes kuni viimase sekundini.

Isegi kui üks tiim sai teise eest raundidega minema ja tundus nagu võiks kaardi võitja olla selge, tuli teine tiim ikka ja jälle tagasi. Kuigi Vitality kaotas nii Dust 2 kui Anubis kaardid, suutsid nad mõlema kaardi jooksul korduvalt juhtpositsiooni hoida.

Spiriti võidu peaarhitektiks oli seekord hoopis AWP rolli täitev sh1ro. Staarmängija donk jäi pigem varju.

Teine poolfinaal NaVi ja Virtus.pro vahel oli juba veidi vähem tasavägisem. Esimeses kaardis suutis NaVi oma vastaseid lausa 11:0 juhtima minna. Virtus võitis oma enda valitud kaardis esimese raundi alles enne pooltevahetust. Lõpuks kaotati Anubis 13:5.

Mirage oli tasavägisem. CT poolel mängides suutis Virtus kuni poolajani seisu viigi peal hoida. T poolel mängides aga ei läinud asjad plaanipäraselt ja NaVi hakkas domineerima. Lõpuks pidi seisuga 13:9 Virtus asjad pakkima.

BLAST Premier Spring Final 2024 finaal mängitakse NaVi ja Spiriti vahel viiest parim formaadis, ehk tõenäoliselt saab näha ka kaarte mida tiimid üldjuhul ei mängi. Nii fännid kui kihlveokontorid peavad tõenäolisemaks võitjaks Spiritit, aga see turniir on meile näidanud et numbrid ja statistika avaldavad nii kõrgel tasemel mängule ainult marginaalset mõju.

BLAST Spring Final on üks maailma olulisemaid e-sporditurniire, mis pakub meelelahutust nii mängijatele kui ka pealtvaatajatele. Kui soovid oma teadmisi e-spordist proovile panna, siis vaata koefitsiente OlyBet-i kodulehelt SIIT.

Märksõnad

Tagasi üles