Ole hoiatatud – Ubisoft tahab, et sa nende vanu mänge uuesti ostaksid (1)

Sten Kohlmann
, ajakirjanik-toimetaja
Copy
Foto: Ubisoft

Ubisofti tegevjuht Yves Guillemot teatas, et Prantsuse mängustuudio kavatseb tulevikus oma kõige kuulsama seeria teostest uusversioone valmis vorpida.

Muidugi pidas ta silmas aastal 2007 alguse saanud märuliseeriat «Assassin's Creed».

Tegemist on kolmanda isiku vaates seiklustega, milles mängija kehastub erinevatel ajastutel eksisteerinud salamõrtsukateks.

Nende eesmärgiks saab elimineerida kurjade templirüütlite ordu liikmeid, ning selle kaudu päästa ka maailm kindlast hukatusest. 

Guillemot sõnas Ubisofti kodulehel postitatud intervjuus, et mängijatel on olla põhjust elevil uusversioonide üle, mis annavad arendajale võimaluse mitmeid mänge tänapäevasemaks muuta.

Mullu raporteeriti, et Ubisoft töötab 2013. aastal ilmunud ja äärmiselt populaarseks muutunud «Assassin's Creed IV: Black Flag» uus versiooni kallal. 

Aastate jooksul on ilmunud ohtralt uuendatud versioone (aga mitte uusversioone) vanadest mängudest. Üheks, mis senini puutumata jäänud, on sarja esimene osa.

Lisaks sellele plaanib Ubisoft tuua meieni rohkem «Assassin's Creedi» mänge, ent õnneks soovivad arendajad pakkuda vaheldusrikkamaid elamusi. 

Tagasi üles