Eestlaste fantaasiamäng annab rollikate žanrile ootamatu ja värske vaatevinkli

Sten Kohlmann
, ajakirjanik-toimetaja
Copy
Foto: Placeholder Gameworks

Taas on kätte jõudnud päev, mil kirjutame eesootavast arvutimängust, mille loojaks on kodumaine mängustuudio. Sel sügisel jõuab meieni nimelt fantaasiaküllane toes, mis lubab särada mängijate loovusel.

Kui oled alati mõelnud, milline näeks välja ühe keskmise rollimängu kaupmehe igapäevaelu, on «CraftCraft: Fantasy Merchant Simulator» mõeldud just sulle. 

Mängija leiab ennast salapärasest sadamalinnast Windspell, kus tuleb püsti panna kauplus. Selleks et butiigis oleks midagi müüa, tuleb see aga esmalt valmis meisterdada. 

«CraftCraft: Fantasy Merchant Simulator» ilmub käesoleva aasta 20. novembril PC peale. Praegu saavad kõik soovijad Steami vahendusel proovida mängu demoversiooni.

Mängu looja on Eesti mängustuudio Placeholder Gameworks, mille tuntuimaks teoseks on 2020. aastal ilmunud «Death and Taxes». Kõnealuses teoses kehastus mängija surmaks ning ta sai ülesande valida, kelle eluküünal kustutada.

Lisaks sellele töötab stuudio parasjagu strateegiamängu «Broken Alliance» kallal. Praeguse seisuga peaks ka see veel käesoleva aastanumbri sees mänguriteni jõudma.

Tagasi üles