Päevatoimetaja:
Kaido Einama

Katastroofiline põrumine pani Warner Bros.-i kaaluma mänguäri müüki

Copy
Foto: Rocksteady Studios

Warner Bros Discovery teatas, et nende mänguäri on aasta teisel veerandil olnud üpriski katastroofiline. Seda eelkõige mulluste tulemustega võrreldes.

Teise kvartali mängutulud on langenud tervelt 41% võrra. Suurimaks süüdlaseks on käesoleva aasta veebruaris ilmunud märulimängu «Suicide Squad: Kill the Justice League» täielik põrumine. 

Samuti on ees eelmise aasta supertulemused. Nimelt oli Warner Bros.-i alt välja tulnud Harry Potteri teemaline «Hogwarts Legacy» üks aasta tulusamaid teoseid.

Me küll ei tea, palju on «Suicide Squadil» mängijaid konsoolidel, kuid näiteks Steamis on olukord nukker.

Enim samaaegseid mängijaid oli teosel pool aastat tagasi, kui seda mängis 13 459 inimest. Viimaste kuude arv jääb aga umbes 300 mängija kanti, mis on teenusmängu kohta katastroofiline number.

Kõik müügiks?

Warner Bros Discovery tegevjuht David Zaslav sõnas, et kompanii kaalub, kas peaks oma mänguäri müüki panema. Täpsemalt pidas mees silmas firmale kuuluvate intellektuaalomandite litsentseerimist teistele stuudiotele.

«Meil on palju erinevaid intellektuaalomandeid. Ja paljudel teistel stuudiotel on suur huvi mõnest neist ise mäng teha.»

Tagasi üles