Päevatoimetaja:
Kaido Einama

Just sellised võivad olla «GTA» arendaja plaanid järgmistel aastatel

Copy
Foto: Rockstar Games

Palavalt armastatud mänguseeria «GTA» looja Rockstar Gamesi käed on tööd täis. Erinevad lekked ja kuulujutud aga paljastavad, et tööd on rohkem, kui arvata võis.

Stuudio vaieldamatult kõige olulisemaks projektiks on praegu «GTA 6». 2025. aasta sügisel ilmuvat avatud maailmaga seiklusmärulit ootab terve mängumaailm ning kõik loodavad, et teost edasi ei lükata.

Korduvalt oleme olnud tunnistajateks leketele selle kohta, et stuudio toob peagi turule ka enda 2010. aasta kauboimängu «Red Dead Redemption» PC-versiooni.

Samuti on leitud vihjeid ka kõnealuse teose järjeosast – nimelt võiks «Red Dead Redemption 2» saada millalgi ka PlayStation 5 ja Xbox Series X/S versiooni.

Uusimaks infoks on osutunud asjaolu, et Rockstar näikse olevat valmis uutele platvormidele tooma oma 2006. aasta avatud maailmaga seiklusmärulit «Bully», kus mängija kehastub nooreks õpilaseks ning külvab internaatkoolis kaost.

Veel võib Rockstar Gamesi tulevikuplaanide seast leida «GTA V» populaarse rollimänguserveri FiveM konsooliversiooni, sama teose modifikatsioonitööriistad ning salapärase VR-mängu.

Märksõnad

Tagasi üles