Päevatoimetaja:
Kaido Einama

ESL Pro League 20. hooaeg jätkab alagrupi mängudega

Copy
Robin «ropz» Kool
Robin «ropz» Kool Foto: BLAST Premiere - Stephanie Lindgren

Juubelihooaega tähistav «CS2» suurturniir ESL Pro League pooled alagrupimängud on tänaseks peetud. Kes liituvad FaZe Claniga finaalvoorus?

Hetkel on oma koha suurturniiri finaalvoorus kindlustanud kaheksa tiimi. A-alagrupist pääsesid edasi NaVi, Eternal Fire, FaZe ja Heroic.

B-alagrupi elasid üle G2, MIBR, Spirit ja The Mongolz. Kummagi alagrupi väljalangenute hulgas erilisi üllatusi ei ole.

Kõige õnnetum oli Ninjas in Pyjamas tiim, kes esmalt kaotas Heroicule, siis kaotajate voorus FaZe Clanile ja viimase võimaluse voorus taaskord Heroicule.

C-alagrupis võib asi juba päris pinevaks minna. Grupi absoluutne favoriit on hetkel maailma edetabeli 5. kohal asetsev Mouz. Suure tõenäosusega leiavad oma tee finaali ka Astralis ja Complexity.

Viimase grupist edasipääseja ennustamine on juba keerulisem. Imperial, BIG, M80 ja fnatic on kõik taseme poolest üsna võrdsed tiimid. Siiski suutis fnatic alagrupi avamängus Astralise vastu üllatuslikult võidu välja tõmmata.

D-alagrupis on kõige kindlam edasipääseja Vitality. Paljude sõnul on tegu hetkel maailma parima tiimiga. Lisaks neile pretendeerivad edasipääsule ka Liquid ja Virtus.pro.

Alagrupis mängib ka ENCE, keda sel aastal suurturniiridel väga näha pole olnudki. Meeskond naudib oma madalseisu ikka täiega ja ei kipu sealt väljuma. HLTV edetabelis asub tiim hetkel 32. ja Valve’i pingereas lausa 36. kohal.

Kui soovid oma teadmisi e-spordist proovile panna, vaata koefitsiente OlyBeti kodulehelt SIIT.

Märksõnad

Tagasi üles