Päevatoimetaja:
Kaido Einama

Selguvad ESL Pro League C-alagrupi esimesed edasipääsejad

Copy
Mouz BLAST Premier: World Final 2023 finaalturniiril.
Mouz BLAST Premier: World Final 2023 finaalturniiril. Foto: BLAST Premiere - MICHAL KONKOL

Käesoleva «CS2» hooaja kõige mahukam turniir jätkab C- ja D-alagrupi mängudega. Selgitatakse välja ka esimesed C-alagrupist edasipääsejad.

10. septembril alanud viimase kahe alagrupi avamängud tõid nii mõnegi üllatuse. Kaotajate vooru kukkus Astralis, kes võttis vastu kaotuse fnaticu vastu. Viimane mängibki nüüd alagrupi poolfinaalis M80 vastu. Kohtumise võitja jaoks on alagrupist edasipääs kindel.

Alagrupi poolfinaali pääses ka grupi ja kogu turniiri üks favoriite Mouz. Avavoorus võttis Mouz Roosteri üle üsna keerulise võidu. Paljude hinnangul jooksis Mouz esimeses voorus lati alt läbi. Siiski on tiimil küll ja veel turniiri jooksul võimalik oma vormi parandada.

Alagrupi poolfinaali pääsenud tiimidel tuleb veel ka omavahel mängida, et selgitada välja, kes finalistidest finaalvoorus paremalt positsioonilt alustada saab.

C-alagrupi kaotajate voorus mängivad pärast avakohtumisi Rooster, BIG, Complexity ja Astralis.

Algust tehti ka viimase, D-alagrupi mängudega. Grupi üks tugevamaid, Liquid, sai suurepäraselt hakkama madalseisus oleva ENCE’i võitmisega, seisuga 2:0. Grupis mängiti 10. septembril veel üks mäng, kus Virtus.pro võitis ülekaalukalt Brasiilia meeskonda RED Canids.

Käesoleva Pro League hooaja jooksul saab 11. septembril käe valgeks ka Vitality, kes läheb Mongoolia meeskonna ATOX vastu ja Furia, kelle vastaseks on falcons. Pärast neid kohtumisi on kõik Pro League 20. hooaja tiimid oma esimese mängu pidanud.

Turniir jõuab alagruppidega lõpule 15. septembriks ja pärast seda liigutakse juba finaalvooru juurde. Ürituse finaalkohtumine mängitakse 22. septembril. Ürituse auhinnafond on 750 000 dollarit.

Kui soovid oma teadmisi e-spordist proovile panna, vaata koefitsiente OlyBeti kodulehelt SIIT.

Märksõnad

Tagasi üles