Päevatoimetaja:
Kaido Einama

Astralis on Malta «CS2» turniiril suures hädas

Copy
Astralise fännid 2021. aasta Stockholm Majoril.
Astralise fännid 2021. aasta Stockholm Majoril. Foto: PGL - STEPHANIE LINDGREN

Kui veel turniiri eel võis arvata, et just Mouz ja Astralis on need, kes alagrupist kõige suurema tõenäosusega läbi purjetavad, siis reaalsus on taanlaste jaoks kõvasti inetum.

Astralis asub hetkel HLTV edetabeli 12. kohal. Suve alguses oli nende vorm küll kõvasti parem, aga arvestades, et viimaste aastate jooksul on neil olnud ka reaalne oht tabeli kolmandasse kümnesse sattuda, siis on hetkel olukord rahuldav.

Alagrupi esimeses mängus kaotasid nad fnaticu vastu 1:2 seisuga. Staarmängija device istus terve kohtumise vagusi ja sai selle eest ka HLTV käest tiimi kõige madalama reitungu.

Kaotajate ringis tuli vastu minna Mouzile järgnevalt oma alagrupi suurima rivaali Complexity vastu. Tegu oli äärmiselt tasavägise kohtumisega, kus mõlemad kaardid tuli lahendada lisaajal.

Siiski oli Astralis see, kel puudus võime just kõige otsustavamates raundides särada. Complexity võitis mõlemad kaardid. Vertigo seisuga 19:17 ja Inferno 16:14. Eriti õnnetu on asjaolu, et mõlema kaardi puhul oli just Astralis see, kes seisu esimesena 12 peale viis.

Nüüd ootab Astralis C-alagrupi viimase võimaluse voorus oma kohtumist Roosteri vastu. Tegu on Austraalia tiimiga, kes asub hetkel HLTV edetabeli 102. kohal.

Röömustada pole Astralisel aga millegi üle. Mouzi vastu pidasid austraallased maha kõva lahingu, võitsid ühe kaardi ja ühe viisid ka lisaajale. See saavutus üksi on juba muljetavaldavam kui terve Astralise senine turniir.

Astralise näol on tänini tegemist «Counter-Strike» e-spordi ajaloo kõige edukama meeskonnaga nii võidetud Majorite kui auhinnarahade arvestuses. Viimane karikas võideti aga aastal 2020.

Kui soovid oma teadmisi e-spordist proovile panna, vaata koefitsiente OlyBeti kodulehelt SIIT.

Märksõnad

Tagasi üles