Päevatoimetaja:
Kaido Einama

UUS REKORD! «CS2» kohtumise kaart vajas võitja selgitamiseks üle 70 raundi

Copy
Fnaticu tähtmängija Freddy «KRIMZ» Johansson
Fnaticu tähtmängija Freddy «KRIMZ» Johansson Foto: BLAST Premiere - MICHAL KONKOL

11. septembril toimunud ESL Pro League 20. hooaja alagrupikohtumises fnaticu ja M80 vahel püstitati uus raundide rekord. Mäng lõppes seisuga 37-34.

C-alagrupi võitjate ringi poolfinaal tõotas fnaticu fännidele tulla pigem lihtne. USA tiim M80 on küll viimasel ajal tubli vormi näidanud, aga taseme poolest on nad siiski tunduvalt madalam meeskond.

Seda, et mängu esimene kaart Anubis saab olema aga «CS2» läbi aegade kõige pikem kaart, ei osanud keegi oodata.

Kaart oli tasavägine juba algusest peale. Raunde võideti kordamööda vennalikult jagades. Normaalaja suurima eduseisu suutis saavutada fnatic, kui võideti järjest kolm raundi ja juhiti vastast 11-8.

Lisajal jätkus tasavägine mäng veel pikalt, väga pikalt. Mõju avaldas kindlasti ka see, et mõlemad tiimid suutsid just Anubise CT poolel head mängu näidata. Üldiselt võidetakse antud kaardis enamus raundid just ründaval poolel.

Kaardi võitis lõpuks 37-34 seisuga M80, kui nad suutsid võita neli raundi järjest. Võitja tiimi mängijad reck ja slaxz- suutsid mõlemad kaardi jooksul elimineerida 58 vastast.

Kui tavaliselt piirduvad «CS2» kohtumised mõne üksiku lisaajaga, siis M80 ja fnatic mängisid neid ühe kaardi jooksul lausa kaheksa.

Tegu oli aga vaid kohtumise esimese kaardiga. Välja tuli selgitada ka järgmise kaardi, Inferno võitja ja ka seal läks asi lisaajale. Siiski piirduti seekord vaid ühe lisaajaga, ning ka selle võitis M80 seisuga 16-13.

Seega kindlustas USA tiim endale koha ESL Pro League 20. hooaja finaalvoorus. Enne seda tuleb aga alagrupi võitja välja selgitada. Selleks kohtub M80 Imperialiga, kes varasemas voorus saatis Mouzi kaotajate ringi.

Kui soovid oma teadmisi e-spordist proovile panna, vaata koefitsiente OlyBeti kodulehelt SIIT.

Märksõnad

Tagasi üles