Päevatoimetaja:
Kaido Einama

ESL Pro League finalistid on selgunud

Copy
Eesti parim e-sportlane Robin «ropz» Kool
Eesti parim e-sportlane Robin «ropz» Kool Foto: BLAST Premiere - Stephanie Lindgren

Aasta kõige mahukam «CS2» turniir ESL Pro League 20. hooaja alagrupimängud said peetud. Edasi liigutakse finaalvooru, kus lõpuks hakkab taas võsitlema ka Robin «ropz» Kool.

Esimeses finaalvoorus kohtuvad alagrupis kolmandaks jäänud meeskonnad viimase võimaluse ringi kaudu edasi pääsenud tiimidega.

Ropz ja FaZe Clan kohtuvad esimesena C-alagrupi kaotajate ringi finaalis Mouzi edastanud meeskonnaga Complexity.

Kuigi USA tiim Complexity näitab hetkel üsna head vormi, suutsid nad ju ka maailma edetabeli viienda tiimi Mouzi välja lüüa, siis kohtumise tugevaks favoriidiks peetakse siiski eestlase kodutiimi.

FaZe on hetkel madalseisus. Tiim, kes alates «CS2» väljatulekust ennast järjest suurturniiride finaalidesse mängis, on hetkel kukkunud HLTV edetabelis kuuendale kohale. FaZe läbis oma alagrupi kolmandana, sest esimeses kohtumises võeti vastu kaotus Sangali vastu, pärast mida langeti kaotajate vooru.

FaZe’i ja Complexity kohtumise võitja mängib järgmises voorus Liquidi vastu. FaZe ja Liquid kohtusid augustis kaks korda ja mõlemal korral võidutses ropzi kodumeeskond FaZe.

ESL Pro League finaalvooru esimeses ringis lähevad veel vastamisi BIG ja The MongolZ, Virtus.Pro ja Heroic ning kõige põnevama paari moodustavad Spirit ja Furia.

Pro League finaalid algavad 17. septembril ja turniiri võitja selgitatakse välja 22. septembril toimuvas finaalis.

Turniiri võitja saab auhinnaks uhke karika ja 170 000 dollarit. Ürituse auhinnafond kokku on 750 000 dollarit

Kui soovid oma teadmisi e-spordist proovile panna, vaata koefitsiente OlyBeti kodulehelt SIIT.

Märksõnad

Tagasi üles