Päevatoimetaja:
Kaido Einama

FaZe ja ropz alustasid «CS2» turniiri kaotusega

Copy
Robin Kool ja FaZe
Robin Kool ja FaZe Foto: BLAST Premiere - Stephanie Lindgren

Jätkuvalt tavalisest kõvasti kehvemat vormi viljelev FaZe Clan mängis BLAST Fall Final turniiri raames G2 vastu ja jäi napilt kaotajaks.

FaZe ja G2 kohtusid käesoleval aastal viiendat korda. Varasematest mängudest on vaid ühe võitnud FaZe ja nüüd juba neljandat korda tõestas oma paremust G2.

Kohtumise eel toimunud kaartide valimine andis väga traditsioonilise tulemuse. Esimesena mängiti FaZe’i valitud kaarti Dust2, järgmisena Infernot ja otsustavaks kaardiks jäi Mirage.

G2, ja ennekõike nende 19-aastane staarmängija Ilya «m0NESY» Osipov, alustasid ropzi ja FaZe Clani maha surumisega juba üsna alguses.

Dust2 ründaval poolel suutis FaZe küll mängu viigis hoida, aga peale pooltevahetust algas G2 tugev domineerimine, mis kestis kuni lõpuni.

G2 poolt valitud Inferno pakkus aga üllatuse. Kui võrrelda G2 ja FaZe statistikat antud kaardil, siis oleks võinud arvata, et eestlase kodutiimi 0:2 kaotus on üsna kindel, aga tõestati vastupidist.

Ootamatult oli FaZe Clani elav legend «rain» just see, kes meeskonna suuremast häbist päästis ja kaardi 13:7 seisuga võidu poole tüüris.

Viimane kaart Mirage kujunes ka õhtu kõige tasavägisemaks. Esimese poolaja suutis ründaval poolel mänginud FaZe võita suisa 8:4 seisuga ja olukord tundus turvaline.

Pooltevahetus tõi aga G2 mängupilti murrangulise muudatuse ja äkki polnud FaZe’ist neile enam vastast. Kuigi raundid olid tasavägised, suutis FaZe neist teisel poolajal võita vaid ühe ja otsustav kaart lõppes 13:9 G2 võiduga.

Mängu parimaks valiti loomulikult G2 snaiper Ilya «m0NESY» Osipov. Vaid 19-aastast superstaari peetakse ka üheks võimalikuks maailma parima mängija tiitli võitjaks, tema suurim konkurent on Danil «donk» Kryshkovets.

FaZe kohtub järgmisena A-alagrupi kaotajate ringis Falconsiga, kes esimeses raundis pidi tunnistama NaVi paremust. Kohtumine toimub 26. septembril kell 13.

Kui soovid oma teadmisi e-spordist proovile panna, vaata koefitsiente OlyBeti kodulehelt SIIT.

Tagasi üles