Päevatoimetaja:
Kaido Einama

Täna selguvad Eesti kuus parimat «Gran Turismo 7» sõitjat

Copy

Red Bull Gaming Ground «Gran Turismo» turniir jätkub. Võrgus on kiiremad ajad maha sõidetud ning nüüd on aeg terad sõkaldest eraldada.

12.–18. septembril said kõik soovijad võimaluse sõita «Gran Turismo 7» mängus kiireim ringiaeg ning jääda lootma, et teised seda ei ületa. 15 parimat aega kindlustasid koha tänases teises kvalifikatsioonis.

Tulise heitluse käigus tehakse selgeks kuus parimat «Gran Turismo 7» sõitjat, kes pääsevad 19. oktoobril MängudeÖÖl toimuvasse finaali.

Nendega liituvad veel ka kahe Wild Card mõõtuvõtu võitjad. Finaalis võtavad omavahel mõõtu kaheksa parimat, et selgitada välja, kes kihutab Austriasse Red Bull Ringile.

Esimene Wildcardi voor leiab aset Tartus juba sellel pühapäeval, 29. septembril, kell 13:00–17:00, klubis Shooters.

Need, kes pole varasematel online kvalifikatsioonidel finaalikohta kindlustanud, saavad nüüd Tartus oma oskused proovile panna. Wildcard voor annab viimase võimaluse Gran Turismo maailma tippu murdmiseks ja eksklusiivsesse finaali pääsemiseks. See on võimalus võita koht parimate seas ja olla samm lähemal sellele, et MängudeÖÖ finaali võitjana minna päriselt Austriasse Red Bull Ringile sõitma.

Wildcard Voorus osalemiseks tuleb lihtsalt kohale tulla. Shootersis on kõik vajalik olemas, et sõita välja kiireim aeg: rallitool ja PlaySation 5 mängukonsool. Vaid kõige kiirem pääseb MängudeÖÖ finaali.

Vaata rohkem infot Red Bull Gaming Ground turniiri kohta - redbull.ee/gamingground

Tagasi üles