Päevatoimetaja:
Kaido Einama

BLAST Premier Fall Final turniiri võitis G2

Copy
29. septembril Taanis Forum Copenhageni laval mängitud suure «CS2» turniiri finaalis võidutses ülekaalukalt G2
29. septembril Taanis Forum Copenhageni laval mängitud suure «CS2» turniiri finaalis võidutses ülekaalukalt G2 Foto: BLAST Premiere - MICHAL KONKOL

29. septembril Taanis Forum Copenhageni laval mängitud suure «CS2» turniiri finaalis võidutses ülekaalukalt G2.

Fall Final «miniturniiri» finaalis mängisid NaVi ja G2. Enne kohtumise algust peeti just esimest tõenäoliseks võitjas. NaVi jaoks oli tegu juba viienda järjestikuse suurturniiri finaaliga ja tiimi enesekindlus paistis laes olevat.

G2 alustas võidukalt juba alguses. Kuni viie kaardini mängitava finaali esimese kaardi, Ancienti (mille valis NaVi) võitis 13:9 seisuga hoopis G2.

Kaardi statistiliselt parim mängija oli NaVi kapten Aleksi «Aleksib» Virolainen, kes veel hiljuti hoopis G2 kapten oli.

Teine kaart Dust2 oli juba märksa tasavägisem ja võitja selgus alles kaardi viimases raundis. 13:11 seisuga suutis kaardi võita taaskord G2.

NaVi jaoks paistis lõpp juba päris lähedal. Ka kolmas kaart läks esialgu täiesti aia taha, poolajaks oli G2 juba 9:3 juhtima asunud ja 0:3 üldseisuga kaotus tundus lähedal.

Siiski võttis NaVi end vajalikul hetkel kokku ja suutis mängu jääda. Mirage lõppes 13:11 seisuga NaVi kasuks.

Neljandaks kaardiks sai Inferno. Seal oli juba näha, et NaVi jõud on käesolevaks õhtuks raugenud.

Kuigi esimesel poolel kaitsjatena mängides läks neil suhteliselt hästi ja poolajaks oli seis 5:7, siis ründaval poolel mängides suutis NaVi võita ainult kaks raundi, neist üks püstolraund, ja sellega asi piirdus.

Viimase ja otsustava kaari võitis G2 seisuga 13:7 ja krooniti turniiri võitjaks. Ühes karikaga saadi auhinnaks ka 200 000 dollarit.

Turniiri parimaks mängijaks nimetati G2 snaiper Ilya «m0NESY» Osipov.

Nüüdseks on selgunud ka kõik kaheksa tiimi, kes aasta lõpus BLAST World Final turniiril mängima hakkavad: G2, Navi, Vitality, FaZe, Liquid, Spirit, Astralis ja Mouz.

Kui soovid oma teadmisi e-spordist proovile panna, vaata koefitsiente OlyBeti kodulehelt SIIT.

Märksõnad

Tagasi üles