Millist jääsulatajat eelistada?

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Ajakirja Autoleht jääsulatajate testist selgus, et omaduste poolest on parim Itaalias toodetud Rally Car Passion, kuid teistega võrreldes absurdselt kõrge hinna tõttu ei saanud seda võitjaks kuulutada ja auväärse koha pälvis hoopis Prismas müüdav Motip.



Selle vahendiga sai autoakna puhtaks kiiresti ja liigselt vaeva nägemata ning ka hind oli teistega võrreldes soodne - 45 krooni 400 ml kohta.

Teiseks jäi testis Statoilis müüdav 0,5-liitrine Autolab, mis maksis 54,90 krooni ning tuli kõige paremini toime paksu jääkihiga - samas oli see ainsana testitutest tavaline pihusti, mitte aerosool, ja seetõttu veidi ebamugav kasutada.

Juba mainitud Rally Car Passioni järel (200 ml 49,90 krooni, Prisma) jäi neljandaks Mustamäe Fixuses müüdav 61-kroonine ja 300-milliliitrine Kleen-flo, mis pihustab vahendit aknale liiga nõrgalt.

Viimaseks jäi kõige odavam jääsulatusvahend: 22-kroonine Prismas müüdav Carplan Blue Star, mis pritsib liiga intensiivselt ja on seejuures kõige nõrgema toimega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles