Avaldati Audi RS4 Avant tehnilised näitajad

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audi RS4.
Audi RS4. Foto: whatcar.ee

Audi avaldas universaalkerega RS4 mudeli ametlikud tehnilised näitajad. Auto jõuallikas on tuttav RS5-lt, kiirusepiiriku võib ostja nihutada kuni 280 km/h-ni, kirjutab Whatcar?.

4,2-liitrine V8 arendab 450 hobujõudu ja 430 Nm ehk eelmisest mudelist 30 hobujõudu enam. Kiirendus 0-100 km/h võtab aega 4,7 sekundit ning keskmiseks kütusekuluks teatatakse 11 l/100km.

Võrreldes tavauniversaaliga on RS4 Avant kliirens 20 millimeetrit madalam, auto pikkus ja laius kasvasid sama palju (pikkus 20 ja laius 24 mm). Auto välimus on muutunud agressiivsemaks ning seda tänu uuele esipamperile, küljelaienditele, laiematele rattakoobastele ning 19-tollistele velgedele.

Kabiinis leiab tavalise varustuse ehk sportrooli ja -istmed, pagasiruumi mahuks on 1430 liitrit. Juhi abistamiseks on autole paigaldatud ka stardiabi (Launch Control).

Uue Audi RS4 Avanti müügiga alustatakse sügisel. Hinnad algavad 76 600 eurost.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles