Volvo esitleb Genfis uut S80

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
S80 on üks esimesi Volvo mudeleid, mis saab diiselhübriidmootori..
S80 on üks esimesi Volvo mudeleid, mis saab diiselhübriidmootori.. Foto: Volvo.

Järgmisel nädalal avatava Genfi näituse üheks pärliks saab kindlasti Volvo uus esindussedaan S80, mis jõuab müüki juba eeloleval kevadel.

Volvo pressiteate kohaselt hakatakse uuele S80-le pakkuma täiesti uut 205hobujõulist viie silindriga diiselmootorit, mille töömahuks teatatakse 2,4 liitrit ning üleldimsest võtavad osa kaks turbot, vahendab Autonet.ee.

Maksimaalne pöördemoment ulatub 420 Nm-ni, saja kilomeetri läbimiseks peaks vaja olema 6,2 liitrit diislikütust, süsinikdioksiidi eraldatakse sel ajal ümbritsevasse keskkonda 164 grammi iga kilomeetri kohta.

Uue S80 mootorivalikusse kuulub ka vana 2,4liitrine diisel, mis läbis samuti kerge uuenduskuuri, võimsust on sel 175 hobujõudu ning momenti 420 Nm.

Standardne Volvo S80 komplekteeritakse edaspidi pisut pehmema vedrustusega ning lisaraha eest võib tellida ka pisut sportlikuma versiooni, millel lisaks jäigematele vedrudele ja amortisaatoritele vähendatakse ees kliirensit 20 ja taga 15 millimeetri võrra.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles