Video: Schwarzenegger käis Genfis luksusautosid uudistamas

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannoveris toimuva tehnoloogiamessi Cebit avamisega palju tähelepanu saanud California kuberner Arnold Schwarzenegger käis läbi ka Genfi autonäituselt ja uudistas luksusmasinaid.

Schwarzenegger proovis ära näitusele toodud Bugatti Bleu Centenaire, vahendas Reuters.

Hoolimata kuulsuse tähelepanust ei tõota Bugatti ja teiste sarnaste masinate tulevik midagi helget - luksusmasinaid saab endale lubada üha vähem inimesi.

Stephan Winkelmann märkis, et ka rikkad on muutunud raha kulutamisel ettevaatlikuks ja kogu luksusautode äri on kukkunud 40 protsenti.

Nõudluse vähenemist tunnistas ka Rolls Royce`i juht Tom Purves ja sõnas, et arvatavasti tuleb neil tootmist koomale tõmmata. Messile tõi Rolls Royce masina nimega 200EX, mis maksab ligi 150 000 naela vähem kui tavaline Rolls Royce.

Üldises tõsises meeleolus leidus autonäitusel siiski ka säravaid ja julgeid ideid. Šveitsi firma Rinspeed tõi näitamiseks iChange`i - auto, mille kere kohandub vastavalt sõitjate arvule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles