Honda avalikustas uue CR-V linnamaasturi

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Honda CR-V.
Honda CR-V. Foto: whatcar.ee

Honda avalikustas esimesed ametlikud fotod peagi tootmisse minevast Honda CR-V Euroopa versioonist, müügile jõuab uus linnamaastur oktoobris, vahendab Whatcar?.

Uus CR-V on 4,57 meetrit pikk ja 1,65 meetri kõrge ehk varasemast 5 ning 30 millimeetrit lühem ja madalam. Auto laius on jäänud samaks ja pagasiruumi mahuks lubatakse 589 liitrit, istmete kokku pakkimisel suureneb see 1669 liitrini.

Väliselt on uus CR-V saanud värskendatud esipamperi, LED päevatuled ja tagatuled, uue kujundusega peeglid ja uime kujuga antenni. Auto salongis suuremaid muudatusi ei ole toimunud.

Neljanda põlvkonna linnamaastur saab mootorivalikusse kolm jõuallikat: 150-hobujõuline 2,2-liitrine diiselmootor, 155-hobujõuline 2-liitrine bensiinimootor ja järgmisest aastast lisanduv 120-hobujõuline 1,6-liitrine diiselmootor.

Kõik Euroopas müüdavad CR-V linnamaasturid valmivad Inglismaal Swindoni tehases. Ametlik esmaesitlus toimub septembris Pariisi autonäitusel.

Rohkem pilte uuest CR-Vst näeb siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles