Lexus avaldas fotod ja detailid uuest LS sedaanist

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lexus LS.
Lexus LS. Foto: whatcar.ee

Lexus avaldas ametlikud detailid ja fotod uuest LS sedaanist, esitledes autot San Franciscos toimunud pressiüritusel, kirjutab Whatcar?.

Uuendatud LS sedaan põhineb neljanda põlvkonna mudelil, mis on olnud tootmises alates 2006. aastast. Müügile jõudes on sedaanist saadaval LS 460, LS 460L, LS 600hL ja LS 460 F Sport versioonid.

Väliselt on LS uue radiaatorivõre, esituled ja -stange, kapoti ja rattakoopa kuju. Auto profiil on jäänud samaks, kuid tagaosas leiab toonitud tagatuled, uue kujundusega pagasiluugi ja pamperi.

Salongis keskenduti armatuurlaua ja keskkonsooli täiustamisele. Analoogkella kohal leiab 12,3-tollise ekraani, mis autotootja sõnul on piisavalt suur suurte kaartide ja teiste vajalike rakenduste kuvamiseks.

Mootorivalikus on kaks jõuallikat. 4,6-liitrine V8 arendab tagaveolistel versioonidel 386 hobujõudu ja 497 Nm (nelikveolised mudelid saavad 360 hobujõudu ja 470 Nm). 5-liitrine V8 koos kahe elektrimootoriga arendab 438 hobujõudu.

Lisaks välimusele on täiustatud ka vedrustust, roolitunnetust ja pidureid. Rohkem informatsiooni uuest LS sedaanist on oodata lähitulevikus.

Rohkem pilte uuest Lexus LS-ist näeb siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles