Renault-Nissan toob Londonisse heitgaasivabad rendiautod

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nuvu.
Nuvu. Foto: Renault-Nissan

Keskkonnasäästlikke transpordilahendusi pakkuv ettevõte Greentomatocars ja Renault-Nissan plaanivad elektril töötavate rendiautode võrgu rajamist Londonisse.


Hiljuti allkirjastatud memorandumi järgi hakkavad Greentomatocars ja Renault-Nissan uurima võimalusi, kuidas propageerida elektrisõidukite kasutamist ning aitavad rajada Londonisse ulatusliku laadimisvõrgu, teatas Nissan Nordic Europe.


Lisaks paneb memorandum paika tingimused, mille alusel Renault-Nissan hakkab
Greentomatocarsi autopargi jaoks elektrisõidukeid tarnima.

Londonis paiknev Greentomatocars on autorendifirma, mis on võtnud sihiks pakkuda klientidele ainult keskkonnasõbralikke sõiduvahendeid. Firma autopark koosneb praegu hübriidsõidukitest ning edaspidi tahetakse sõidukite keskkonnamõjusid veelgi vähendada.

Renault-Nissan on võtnud eesmärgiks olla heitgaasivabade sõidukite vallas maailmaturu liider. Juba on alustatud heitgaasivabade transpordivõrkude arendamist Iisraelis, Taanis, Portugalis, Monaco vürstiriigis, USAs Tennessee ja Oregoni osariigis ja Põhja-California Sonoma maakonnas ning samuti Jaapanis Kanagawa prefektuuris ja Yokohama linnas.

Liit on sõlminud partnerlussidemed Prantsusmaa energiaettevõttega EDF ja Šveitsi elektrienergiafirmaga Energie Ouest Suisse (EOS).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles