Honda avaldas fotod uuest Accordist

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus Honda Accord.
Uus Honda Accord. Foto: whatcar.ee

Honda avaldas esimesed ametlikud fotod üheksanda põlvkonna Accord sedaani ja kupee tootmisversioonidest, Põhja-Ameerikas jõuab masin müügile sügisel, kirjutab Whatcar?.

Kupee välimus ei ole suureks üllatuseks, kuna Jaapani autotootja näitas eelvaadet juba jaanuaris Detroidi autonäitusel. Uue sedaani välimus on aga edasiarendus praegusest põlvkonnast. Salongist veel pilte ei ole, kuid Honda sõnul pakub see suuremat reisijate ja pagasiruumi.

Varasemalt on Honda avaldanud, et uus põlvkond saab mitmeid uusi lahendusi nagu laupkokkupõrkehoiatus, rajalt lahkumise hoiatus ja peeglis asuv tagurduskaamera.

Jaanuaris teatati kupee kontsepti esitlemisel, et uus Accord saab võrreldes eelkäijaga olema kergem, parema juhitavuse ja sõidudünaamikaga. Nüüdseks on sellele nimekirjale lisandunud ka kolm uut või täiustatud jõuallikat.

Põhja-Ameerikas kuuluvad valikusse 2,4-liitrine 181-hobujõuline ja 3,5-liitrine V6 bensiinimootor ning 2-liitrise ja 161-hobujõulise elektrimootoriga hübriidajam. Viimane on linnas suuteline läbima elektrijõul kuni 24 kilomeetrit ja akude laadimiseks kulub alla 4 tunni.

Praeguseks ei ole veel teada kas Põhja-Ameerikas müügile tulev uus Accord jõuab samal kujul ka Euroopasse.

Rohkem pilte uuest Honda Accordist näeb siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles