Pariisi autonäitusel toimub Chevrolet Traxi esmaesitlus

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chevrolet Trax
Chevrolet Trax Foto: whatcar.ee

Pariisi autonäitusel toimub Chevrolet Traxi esmaesitlus. Trax on autotootja esimeseks mudeliks kiirestikasvavas väikemaasturite segmendis, kirjutab Whatcar?.
 

4,248 meetri pikkune, 1,776 meetri laiune ja 2,555 meetrise teljevahega väikemaastur on jõulise välimusega. Salongis on piisavalt ruumi viiele sõitjale ja vajadusel saab Trax hakkama ka maastikul.

Mootorivalikus on 1,4-liitrine turbo-bensiinimootor (140 hobujõudu), 1,6-liitrine bensiinimootor (võimsust ei ole veel avaldatud) ja 1,7-liitrine turbo-diiselmootor (130 hobujõudu ja 300 Nm).

Uues Traxis jagub ka pagasiruumi. Lisaks 358-liitrisele pagasiruumile on mitmeid panipaikasid keskkonsooli mõlemal küljel, kaassõitjaistme ja pagasiruumi põranda all.

Kõrgema varustustasemega mudelitel on standardvarustuses uudne Chevrolet MyLink info- ja meelelahutussüsteem, mis võimaldab nutitelefoni võimalusi kasutada 7-tollise puutetundliku ekraani kaudu. Käesoleva aasta lõpus lisandub MyLinki tarbeks ka navigatsioonirakendus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles