Toyota avalikustas uue Aurise pildid

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toyota Auris.
Toyota Auris. Foto: whatcar.ee

Toyota avaldas esimesed ametlikud fotod oma uuest Aurisest, mille esmaesitlus toimub septembris toimuval Pariisi autonäitusel. Müügile peaks auto jõudma Euroopas tuleva aasta alguses, enam-vähem üheaegselt uue, seitsmenda põlvkonna Volkswagen Golfiga, kirjutab Whatcar?.

Uus Auris on oma eelkäijast kergem ja madalam, saadaval on nii bensiini-, diisel-, kui ka hübriidjõuallikad. Autosid hakatakse tootma Inglismaal, Burnastori tehases.

Uue Aurise disain on täiesti uus nii seest kui väljast, oma 4280 mm pikkusega on ta eelkäijast 30 mm pikem, kuid samas ligi 60 mm madalam. Laius ja telgede vahe on jäänud samaks.

Küll aga on kasvanud nii põlveruum tagaistmel, kui ka pakiruumi mahutavus. Eriti annab see tunda hübriidversioonil, mille pagasiruum on kasvanud koguni 127 liitri võrra.

Täpsemad tehnilised detailid avalikustatakse Pariisi autonäitusel, teada on, et mootorid saavad baseeruma senistel jõuallikatel, kuid neid on lihvitud võimsamateks ja säästlikemateks.

Ehk siis 1,3 ja 1,6-liitrised bensiinimootorid, 1,4-liitrine diiselmootor ja 1,8-liitrine bensiinimootor kombineerituna elektrimootoriga.

Hinna kohta täna info puudub, kuid väidetavalt ei saa olema hinnatõus eelkäijaga võrreldes väga suur.

Rohkem pilte uuest Toyota Aurisest näeb siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles