Fiat avaldas Panda 4x4 fotod

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fiat Panda.
Fiat Panda. Foto: whatcar.ee

Fiat avaldas uue Panda 4x4 fotod ja tehnilised üksikasjad, esmaesitlus toimub järgmisel kuul Pariisi autonäitusel, kirjutab Whatcar?.

Itaalia autotootja sõnul on tegu ainsa nelikveolise A-segmendi autoga, mis on 30-aastase mudeliseeria uusim põlvkond. Viieukselisel kõrgel luukpäral põhinev 4x4 on 3680 millimeetrit pikk, 1670 millimeetrit lai ja 1600 millimeetrit kõrge.

Välimuses on Panda 4x4 muutunud karmimaks, lisandunud on uusi värvitoone ja baasmudel varustatakse 15-tolliste velgedega. Salongis on armatuurlaud saanud rohelise viimistluse ja täiustati uste polsterdust ning panipaiku.

Panda 4x4 mootorivalikus on kaks jõuallikat: 85-hobujõuline 0,9-liitrine TwinAir Turbo bensiini- ja 75-hobujõuline 1,3-liitrine MultiJet II diiselmootor. Mõlemad jõuallikad varustatakse automaatseiskamissüsteemi ja 6-käigulise manuaalkastiga.

Lisaks Panda 4x4 mudelile esitletakse Pariisi autonäitusel veel kahte Panda perekonna liiget: Panda Trekking ja Natural Power.

Rohkem pilte Panda 4x4-st näeb siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles