Taiwani autotootja siseneb Venemaa turule

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luxgen 5 sedaan.
Luxgen 5 sedaan. Foto: whatcar.ee

Taiwani autotootja Luxgen esitles Moskva autonäitusel peagi Venemaal müügile jõudvaid autosid. Autotootja on juba loonud Venemaa filiaali ning plaanib autode müügiga alustada järgmise aasta teises kvartalis, vahendab Whatcar?.
 

Esimesena jõuab idanaabrite juures müügile Luxgen 7 crossover, mis on 4,8 meetrit pikk, 1,93 meetrit lai ja 1,76 meetrit kõrge. Jõuallikaks on 2,2-liitrine turbomootor, mis arendab 175 hobujõudu ning on ühendatud 5-käigulise automaatkastiga.

Järgmise aasta lõpuks loodab Taiwani autotootja laiendada Venemaal pakutavat mudelivalikut kahe autoga. Esimeseks on Luxgen 5 sedaan, mis saab 170-hobujõulise 2-liitrise bensiinimootori ja 6-käigulise automaatkasti.

Teiseks mudeliks on Luxgen 7 CEO ehk keskklassi mahtuniversaal, mis ettevõtte sõnul on ideaalne masin firmajuhtidele, kes soovivad privaatsust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles