Ford laiendab Euroopa mudelivalikut

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ford Kuga 2013.
Ford Kuga 2013. Foto: greencarsite.co.uk

Autotootja sõnul loodetakse järgmise kuue aasta jooksul müüa Euroopas üle miljoni linnamaasturi. Selle eesmärgi täitmiseks on järgmistel kuudel oodata uue Kuga, Ecosport ja Edge esitlust, kirjutab Whatcar?.
 

Esimesena jõuab Euroopasse järgmise põlvkonna Kuga, mida esitleti juba märtsis Genfi autonäitusel. Müügiga alustatakse aasta lõpus ja mootorivalikusse on oodata kahte 2-liitrist diiselmootorit (140 ja 163 hobujõudu) ning 1,6-liitrist EcoBoost bensiinimootorit.

Järgmiseks mudeliks on aprillis Pekingi autonäitusel esitletud EcoSport, mis hakkab konkureerima Nissan Jukega ja mida hakatakse pakkuma 1-liitrise kolmesilindrilise EcoBoost bensiinimootoriga. Müügile peaks väikemaastur jõudma järgmise 18 kuu jooksul.

Kolmandaks ja üllatuslikuks mudeliks on Põhja-Ameerikas müüdav Edge. Fordi ei ole veel müügi kuupäeva veel teatanud. Samuti ei ole teada, kas Euroopa versioon põhineb praegusel või järgmise põlvkonna mudelil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles