Mercedes-Benz esitleb Pariisis elektrimootoriga B-klassi

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mercedese elektriline B-klass.
Mercedese elektriline B-klass. Foto: Motorward.com

Mercedes-Benz on valinud Pariisi autonäituse uue B-klassi Electric Drive kontsepti esitluseks. Tegu on tootmisküpse sõidukiga, mis on varustatud elektrimootoriga ja peaks müügile jõudma 2014. aastal, kirjutab Whatcar?.

B-klass saab mudelivalikus esimesena Electric Drive lisanime. Jõuallikaks on 136-hobujõuline ja 310 Nm arendav elektrimootor. Laadimisega suudab elektriline B-klass läbida kuni 200 kilomeetrit.

Akud on peidetud auto põrandasse tagasilla ees, seega ei ole võrreldes sisepõlemismootoriga B-klassi versiooniga pagasiruumi mahtudes erinevust. Laadida on võimalik nii tavalisest kodusest vooluvõrgust kui ka tööstusvooluga, laadimisaega praegu ei ole veel avaldatud.

Lisaks B-klassi elektrilisele versioonile tulevad Pariisis esitlusele ka Mercedes-Benz SLS AMG Coupé Electric Drive ja Smart Brabus Electric Drive.


 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles