Renault suurendab väikeautode tootmist

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Renault

Euroopas kasutusele võetud ergutuspreemia vana auto vahetamisel uue vastu on toonud kaasa nõudluse kasvu Renault väikeautode järele. Seoses sellega suurendatakse Twingo ja Clio tootmist.


Mitmes Euroopa riigis kasutusele võetud ergutuspreemiad on osutunud soodsaks väikeautode tootmisele, teatas Renault.

Sellest tulenevalt otsustas Renault tõsta päevatootmist Prantsusmaal asuvas Douvrini tehases, Hispaanias asuvas Valladolidi tehases ja Sloveenias asuvas Novo Mesto tehases. Selle aasta juunis kavatseb Renault tõsta tootmismahtu ka Prantsusmaal asuvas Flinsi tehases. Enim suurendatakse populaarsete mudelite Twingo ja Clio tootmismahtusid.

Flinsi tehasest peaks selle aasta juunist kuni oktoobrini väljuma ligi 8 000 Clio Van mudelit. Suurenenud nõudluse rahuldamiseks peab Flinsi tehase päevatootmine kasvama 700 eksemplarini, mis toob kaasa 400 uue töökoha loomise. Renault pakub neid töökohti ajutiselt grupi teiste üksuste töötajatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles