Garmin jätkab ka järgmise põlvkonna kelladega pulsivööde hukutamist

Aivar Pau
, tehnikaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Garmini spordikellad
Garmini spordikellad Foto: DC Rainmaker

Maailma üks tuntumaid spordielektroonika tootjaid Garmin esitles täna Las Vegases oma uusimaid spordikellasid ning jätkuna sügisel esitletud uuendusele on ka neis optilised südamelöögiandurid seadmetesse sisseehitatud.

Täpsemalt said uuenduse juba saadaval oleva Fenix 3 GPS-iga varustatud sarja uued mudelid. Tegemist on  lemmiksarjaga kindlasti neile, kes harrastavad mitmeid spordialasid  – mõeldud näiteks nii ujujatele, surfajatele, ratturitele, jooksjatele, lumelauduritele kui mägironijaile.

Ligi 600 dollarit maksev Fenix 3 HR on eelmainitud südameanduriga mudel. Lisaks tulevad turule 800-dollariline titaankorpuse- ja rihmaga premium mudel ning veidi tagasihoidlikum 600-dollariline mudel, mida saab kanda ka nahast või nailonist rihmaga.

Tarkvarauuenduse said ka olemasolevad Fenix 3 kellad. Nendega on võimalik nüüd reaalajas jooksjate sammupikkust mõõta, samuti maaga puutepinna sümmeetrilisust, vertikaalse liikumise energiasuhet, piimhappeläve lähenemist, jooksja stressitaset ja ka üldist energialäve ja sooritusvõimekust.

Uutest spordialadest lisandusid kelladele näiteks sõudmine ja golf.

Sisseehitatud südamelöögiandur on juba olemas Garmini Forerunner 235 kellal.

Allikad: Gizmodo, DC Rainmaker                                                                                     

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles