Digi-TV sagedusloa konkursi võitis Starman

Laura Raus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Televiisor.
Televiisor. Foto: TopFoto/SCANPIX

Tehnilise järelevalve amet kuulutas täna kommunikatsioonilahenduste pakkuja Starman võitjaks üleriigilise digitelevisiooni sagedusloa konkursil.


See toob esmakordselt Eestis konkurentsi ka digitelevisiooni turule, teatas Starman.

Kui seni vastutas tavaantenniga vastuvõetava ZUUMtv telekanalite tehnilise edastuse eest AS Levira, siis sagedusloa saamise järel hakkab 24 telekanali levitamisega tegelema Starman ise.

Starmanil on rohkem kui 4-aastane kogemus õhu kaudu leviva digitelevisiooni ZUUMtv pakkumisel. ZUUMtv klientideni jõuavad tavalise katuseantenni kaudu kuni 28 telekanalit, neist 13 eestikeelsed. Lisaks suuremale arvule telekanalitele toob ZUUMtv vaatajateni hulgaliselt lisavõimalusi, näiteks erinevates keeltes heli ja subtiitrite valiku, pildiformaadi valimise ning võimaluse vaadata ühe nupulevajutusega otse teleriekraanilt terve nädala telekava.

Starman pakub televisiooni-, interneti- ja telefoniteenuseid ning edastab telepilti lisaks ka maapealse leviga digitelevisiooni ZUUMtv vahendusel. Ligi 300 töötajaga ettevõtte teenused jõuavad rohkem kui 560 000 koduni kõikjal üle Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles