Hea IT-partner paneb tarkvarad omavahel probleemideta tööle, säästes nii kallist tööaega

Copy
Foto: Red Function OÜ

Andmete hulk ettevõtetes kasvab iga aastaga ning olemasolevatest andmetest vajalike numbrite leidmine ja analüüsimine on muutunud tänases konkurentsis edu aluseks. Enamasti on selleks vaja liidestada omavahel mitu tarkvara ning panna tööle korralik andmeanalüütikamoodul.

Tarkvara arendusettevõte Red Function OÜ töötas välja liidestamise platvormi, mida kasutavad juba mitukümmend Eesti ettevõtet. „Meie kliendid on nii väike- kui ka suurettevõtted, kes on huvitatud kuluefektiivsest tegutsemisest ning soovivad hoida kokku oma töötajate tööaega. Lihtsalt öeldes: meie platvorm ühendab edukalt erinevad tarkvarad, tänu millele kaob ära seni mitme süsteemi vahel andmete vahetamisele kulunud ressurss,” selgitab ettevõtte asutaja ja juht Margus Laak.

Ta toob mõned näited: „Müügiarvete ja laekumiste kopeerimine ning võrdlemine on tülikas ja aeganõudev. Palju mugavam ja läbipaistvam on, kui arve laekumine kajastub kohe lisaks raamatupidamisprogrammile ka teistes ettevõttes kasutuses olevates programmides. Meie liidestame tarkvara kiirelt ja mugavalt, lihtsustades igapäevast tööd ja andes võimaluse tühja töö asemel oma aega targemalt mujale panustada. Andmete kopeerimise lahenduse järele on pidev nõudlus ja seda juba alates üheinimesefirmadest, kes esitavad omajagu arveid, aga täna jälgivad nende laekumist veel internetipangast. See ei peaks nii tüütu olema!”

Red Functionil on palju olemasolevaid kuutasuga lahendusi, mis tulevad nii-öelda „riiulist“. Samuti arendatakse nõudlikemale klientidele suuremaid, spetsiifilisemaid ja keerulisemaid lahendusi.

Foto: Red Function OÜ

Igal ettevõttel tuleb kasuks näha selgemalt oma kulusid ja tulusid

Efektiivsuse optimeerimine läbi nutikate tarkvarasüsteemide loomise on veel üks Red Functioni trump. „Inimestel on erinevad vajadused, kuid andmete analüüsimine on kindlasti täna iga ettevõtte prioriteet. Meie aitame koondada andmeid raamatupidamisest ja majandustarkvarast kuni kliendisuhete haldustarkvarani. Ja kui on soovi, saab kõiki andmeid automaatselt transportida ka Excelisse, kui ollakse just seal harjunud andmeid töötlema,” ütleb Laak.

Ta lisab, et kasvav trend on kasutada Microsoft PowerBI andmeladusid ja analüütikat, sest PowerBI aitab andmeid mugavalt ja kiirelt visualiseerida ning vajalikke graafikuid luua. „Ükski arve pole enam lihtsalt arve, vaid selle taga on kulukohad, statistika ja dimensioneerimine, kust saab hea ülevaate tehtud ja tegemata jäänud tegevusest ning tulevikuprognoosidest. Kui ettevõttel on veidigi käivet, näitab lihtne analüüs, kuskohas tekivad kulud ja tulud.”

Ja isegi kui tarkvara tundub esimese hooga kallivõitu, tasub see end Laagi sõnul alati ära. „Igat viit minutit aja kokkuhoidu tarkvara arvelt, saame kasutada ratsionaalsemalt. Teiseks on meie tarkvarad igati testitud ja lihvitud, säästes klientide närve, energiat ja raha. See toobki nende jaoks kaasa tootlikkuse kasvu.”

https://redfunction.ee/et/

KOMMENTAARID KLIENDILT:

Mõned aastad tagasi tekkis meil vajadus müügi- ja raamatupidamisprogrammid omavahel integreerida ja koos niimoodi toimima panna, et andmed reaalajas ühest kohast teise jõuaksid. Leidsime Red Functioni, mille meeskond teab, mida nad teevad ning oskasid seda teha nii, kuidas meile sobis. Uskuge või mitte, aga meie nii-öelda käsitöömaht vähenes kümnetes kordades! Ja meie koostöö jätkus ka edasi, oleme Red Functionil lasknud meie jaoks ära teha veel mõned IT-projektid. Kui mul esineb mõni tarkvaraline probleem on, ei tekiks täna enam kahtlustki, kellele helistada!

Clear Channel Estonia OÜ tegevjuht Erki Roosimägi

***

Meie koostöö Red Functioniga sai alguse 4-5 aastat tagasi, kui tundsime tugevaid puudujääke oma ühes valmistarkvaras. See tähendab, et soovisime rohkem ja detailsemaid andmeid, kui meie olemasolev majandustarkvara suutis pakkuda. Red Function ehitas meile vajalikud moodulid, mis suutsid ühte aruandesse kokku liita paljusid erinevatest kohtadest pärit andmeid ning seda erilahendust kasutame me tänaseni oma töös pidevalt.

Ja koostöö jätkub, näiteks selle aasta suurim muudatus sai tehtud veenäitude kogumisel ja arveldamisel. Saame mooduli, mille abil saab kõik veenäidud kohe arveteks viia. See automatiseerib tublisti protsesse ja võtab töötajatelt koormust vähemaks. Innovaatilised erilahendused on meie edu võti.

Mul on hea meel, et oleme partneriks leidnud just Red Functioni meeskonna, sest nad on üllatavalt vastutulelikud, reageerivad ülikiirelt ning vajadusel ka ebanormaalsetel kellaaegadel. Sealt ei saa te kunagi vastuseks „ei”, vaid pigem, et mõte on hea, lahendus selline ja tulemuseks see... Ja ongi kõik mured lahendatud!

Haapsalu Veevärk AS töödejuhataja Artur Mets

Copy
Tagasi üles