Nüüdsest maailma juhtivaim ERP pilvetarkvara Oracle NetSuite ka Eestis

Rocksoft
Copy
Foto: Rocksoft

Kui otsite paremat viisi oma ettevõtte juhtimiseks, kuid peate silmas pidama ettevõtte kulusid, siis Oracle NetSuite ERP on kõik-ühes pilvepõhise ärijuhtimise lahendus, mis aitab organisatsioonidel tõhusamalt toimida, automatiseerides põhiprotsesse ja pakkudes reaalajas ülevaadet tegevus- ja finantstulemustest.

Ühtse integreeritud rakenduste komplekti näol raamatupidamise, tellimuste töötlemise, varude haldamise, tootmise, tarneahela ja laotoimingute haldamiseks pakub Oracle NetSuite ERP ettevõtetele selget ülevaadet tema finants- ja tegevusandmetest ja sellest tulenevalt tõhusamat kontrolli oma äritegevuse üle.

Mille poolest erineb Oracle NetSuite lahendus konkureerivatest tarkvara lahendustest?

• Automatiseerib ja tõhustab muidu käsitsi tehtavaid protsesse, mis kulutavad aega ja ressursse.

• Pakub kiiret ja lihtsat juurdepääsu kogu organisatsiooni reaalajas andmetele.

• Pakub huvigruppidele õigeaegseid ja täpseid finantsaruandeid, laoaruandeid ja muud vajalikku infot otsuste tegemiseks.

• Võimaldab tarnida lubatud tellimused täpselt ja õigeagselt, samal ajal kulusid kokku hoides.

• Võimaldab juhtida tarneahelaid kiirete muutuste, kasvavate kulude ja muutuva ostjakäitumise tingimustes.

• Võimaldab planeerida tasakaalustatud laovarusid nõudluse rahuldamiseks.

Millise eelise annab Oracle NetSuite lahendus minu ettevõtte funktsioone juhtides?

Teha paremaid otsuseid

Annab Juurdepääsu kogu organisatsiooni finants-, tegevus- ja tehinguandmetele. Saate hõlpsasti kohandada reaalaja näidikuid, aruandeid ja visuaalset analüüsi, et anda enda äritegevusest nii kokkuvõtlik kui ka põhjalik ülevaade, sõltuvalt vajadusest.

Lihtsustada oma äri

Üks rakendus võimaldab hallata nii raamatupidamist, laoseisu, tarneahelat kui ka muid toiminguid. Samuti võimaldab see automatiseerida manuaalseid protsesse, et säästa aega ja vabastada ressursse selleks, et kliente paremini teenindada, efektiivistada protsesse ja edestada konkurente.

Juhtida hõlpsalt ülemaailmset äri

NetSuite ERP-lahendus aitab vaevata hallata samal ajal mitut tütarettevõtet, äriüksust ja juriidilist isikut. See pakub nähtavust reaalajas nii kohalikul, piirkondlikul kui ka grupi tasandil ning võimaldab standardiseerida äriprotsesse kõigis osakondades ja ka tütarettevõtetes. Oracle NetSuite'i ERP-i kasutatakse täna enam kui 200 riigis, see toetab enam kui 27 keelt ja 190 valuutat, ning saab seega hõlpsasti hakkama teie ülemaailmse äriga.

Millise investeeringuga tuleb arvestada Oracle NetSuite lahenduse juurutamisel?

Kasutajad tellivad Oracle NetSuite'i iga-aastase litsentsitasu eest. Teie litsents koosneb kolmest põhikomponendist: põhiplatvorm, valikulised moodulid ja kasutajate arv. Algseadistuse eest tuleb tasuda ka ühekordne juurutustasu. Kui teie ettevõte kasvab, saate hõlpsalt uusi mooduleid aktiveerida ja kasutajaid lisada – see on pilvetarkvara võlu.

Kes pakub Oracle Netsuite lahendusele kasutajatuge?

Oracle Netsuite sertifitseeritud partner Eestis on Rocksoft, kes pakub Oracle’i nõustamisteenuseid, olles end tõestanud ja pälvinud klientide rahulolu tänu oma kvaliteedile ja pikaaegsele kogemusele Baltimaades.

Teenuseid pakutakse pangandus-, side-, tervishoiu-, ehitus-, energia-, tootmis-, hulgimüügi-, turundus-, jaemüügi- ning laevandussektoris, samuti on Rocksoft turuliider reisi- ja transpordisektoris.

Rocksofti Suurklientide seas on muuhulgas kommunikatsiooniteenuste osutajad, energiaettevõtted ning ka töövahendite- ja seadmete tarnijad.

Selleks et õppida hoolikalt tundma iga kliendi vajadusi, pakub Rocksoft Oracle’i rakendustele igakülgset rakendamist ja hooldust kasutades selleks oma pühendunud meeskonda, kuhu kuuluvad parimad Oracle’i sertifitseeritud spetsialistid Baltikumis.

Erik Toom

Rocksoft OÜ, Lõõtsa 5, 11415 Tallinn

Copy
Tagasi üles