ARVUSTUS ⟩ Vahetatava akuga XCover6 Pro - kas Euroopa Liidu telefonide tulevik?

Kaido Einama
, ajakirjanik
Copy
Samsung Galaxy Xcover6 Pro on hea õhuke kestvustelefon, mis ei karda lööke, vett ja külma, kuid pildistamiseks on üsna argise kvaliteediga. See-eest pakutakse vahetatava aku võimalust, mis vastaks täpselt võimalikule tulevasele Euroopa Liidu standardile.
Samsung Galaxy Xcover6 Pro on hea õhuke kestvustelefon, mis ei karda lööke, vett ja külma, kuid pildistamiseks on üsna argise kvaliteediga. See-eest pakutakse vahetatava aku võimalust, mis vastaks täpselt võimalikule tulevasele Euroopa Liidu standardile. Foto: Kaido Einama

Euroopa Liit tahab tulevikus nõuda uutelt nutitelefonidelt lihtsat aku vahetamise võimalust, kui selline ettepanek läbi läheb. Kuigi pea ühelgi senisel telefonil seda «ametlikult» ise kodus teha ei lubata (põhjustest on veidi juttu siin), hoidis Samsung siiski visalt seda lahendust oma kestvustelefoni XCover seerial alles juba vanadest aegadest. Seega kui peaks juhtuma, et muid seadmeid siin osta ei saa, on Samsung Galaxy XCover6 Pro Euroopa Liidu uutele tingimustele vastav ning akut saab igaüks vahetada, nagu nõutud. Vaatame, mis meid kõiki siis ees võib oodata.

Kui nutitelefonil on nõutav isevahetatav aku, siis võib see olla sellest hoolimata täiesti veekindel, tõestab Samsung oma kestvustelefoniga. Samuti ei pea see mudel olema väga paks - Xcover6 Pro on tegelikult vaid veidi paksem tavalisest nutitelefonist, umbes nagu tavaline telefon paksu ümbrisega. See on muidugi skeptikud pannud kahtlustama, et äkki ei pea Samsung siis vastu nii karmidele põrutustele ja kukkumistele, nagu robustsemad kummise kattega mudelid (näiteks nagu see siin).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles