Smart Deal – lihtne ja odavam viis tunda rõõmu Apple’i seadmetest

iDeal
Copy
Foto: iDeal

Baltikumis asuvad iDeali salongid ja e-poed pakuvad ostjatele uusimaid iPhone, Mac, iPad ja Apple Watch seadmeid Smart Deal teenuse vahendusel. iDeal Group AS COO Marilin Ilp sõnul tasuvad selle teenuse kasutajad oma iPhone’i, Maci, iPadi ja teiste Apple’i seadmete eest kuni 30 protsenti väiksemaid kuumakseid kui need, kes valivad traditsioonilise järelmaksu.

Määravad on kasutamisharjumused

,,Smart Deal teenus on mõeldud inimestele, kes soovivad pidada sammu kõige uuema tehnoloogiaga. Suuremale osale inimestele on telefonid saanud esmavajalikuks ja lahutamatuteks töö, vabaaja ja meelelahutuse vahenditeks,“ sõnab Marilin Ilp Smart Deal teenuse kirjeldamiseks. Smart Deal teenus võimaldab alaliselt kasutada uusimaid Apple’i seadmeid ning need kasutusperioodi lõpus uute mudelite vastu välja vahetada.

,,Oleme tähele pannud, et Baltikumi elanikud vahetavad telefone keskmiselt iga kahe ja tahvelarvuteid iga kolme aasta tagant. Lähtudes inimeste harjumustest ja soovist kasutada alati uusimaid seadmeid, pakume Smart Deal teenust kõikidele Apple’i tootegruppidele. See on ilmselt kõige lihtsam viis omada uusimaid seadmeid ja seda väga mõistliku hinna eest“, sõnas Marilin Ilp.

Foto: iDeal

Mis on Smart Deal ja kuidas seda kasutada?

Sarnaseid lahendusi pakuvad ka teised seadmete müüjad, mobiilsideoperaatorid või isegi liisingufirmad. Ka meie pakutav Smart Deal omab meile kõigile hästituntud liisingu ja kasutusrendi tunnuseid. Aga mis kasu on sellest ostjal? Esiteks, väiksem kuumakse, mis ulatub kuni 30 protsendini, mis on väga märkimisväärne.

Foto: iDeal

Kuidas õnnestub saavutada sellist vahet? Ütleme, et see on sarnane autokaubanduses sageli kasutatavale kasutusrendile, aga tarbija kasu saladus on jääkväärtus. Lepingu sõlminud ostja saab valitud seadme kohe kasutusse, olgu see iPhone, iPad, Mac või Apple Watch, ja seda ilma tagatise või sissemakse vajaduseta. Lepingu tähtaja lõppedes saab klient valida, kas tagastada vana seade müüjale ja valida uus mudel või jätta see endale, makstes jääkväärtuse kohe või jätkates kuumakseid kuni lepingu lõpuni.

Foto: iDeal

,,Smart Deal teenuse kasutamine on väga lihtne. Valige soovitud seade mistahes iDeal salongis või meie kodulehel ja öelge või märkige, et soovite selle osta Smart Deal teenuse abil. Võtame näiteks iPhone’i - meie konsultant jagab toote lõpliku maksumuse 36-ks võrdseks osamakseks. Saadud kuutasu maksate vaid 24 kuud, aga selle tähtaja saabumisel on teil võimalus vana leping lõpetada ning uue lepinguga uus seade valida. Bingo!“, – ütleb iDeal ekspert.

Soovitud Apple’i seadme valikuks ja lisainfo saamiseks külastage https://www.ideal.ee/smart-deal-2

Smart Deal pakkumiste näited

Seade

Lepingu kestus / kuud

Tagastamine / kuud

Kuumakse

 „iPhone SE“ (64 GB)

36

24

19,16 EUR

 „iPhone 14“ (128 GB)

36

24

32,39 EUR

 „Apple Watch 8“ GPS

32

24

19,03 EUR

 „iPad 10.9“ (64 GB)

46

36

17,04 EUR

 „MackBook Air 13.3 M1“ (256 GB)

50

36

26,45 EUR

Smart Deali teenuse hind iPhone SE (64 GB) ostmisel: Smart Deal teenuse sissemakse on 0 €, intress 0%, lepingutasu 0 € ning igakuine osamakse 19,16 €. Smart Deal teenuse hind 130,76 € sisaldub kuumakses ja see tasutakse võrdsetes osades kogu lepingu kehtivusaja jooksul. Kui valid uue seadme 24 kuu järel ja sõlmid sellega uue lepingu, on seadme maksumus kokku 459,84 €. Kui sa uut seadet ei vali ja soovid olemasoleva seadme endale jätta, jätkad osamaksete maksmist kuni lepingu lõppemiseni - kokku 36 kuud. Sellisel juhul on toote maksumus 689,76 €. Smart Deal teenust finantseerib Inbank AS. Tegemist on finantsteenusega, tutvu enne lepingu sõlmimist teenuse tingimustega www.ideal.ee/smart-deal ning vajaduse korral konsulteeri ekspertidega.

Foto: iDeal
Copy
Tagasi üles