Unusta ekraanikiled: kuidas enda telefoni päriselt lahedamaks teha?

Samsung
Copy
Foto: Samsung

Ei ole saladus, et nutitelefon on lisaks praktilisele tööriistale inimeste jaoks ka staatuse sümbol, võimalus näidata enda stiili. Just seetõttu on  mobiilitootjad hakanud suunama rohkem tähelepanu erinevatele lisaümbristele ja aksessuaaridele, millega nutitelefoni välimust muuta ning sellele funktsionaalsust lisada.

«Samsungi nutitelefonide puhul toome iga uue telefoniga välja ka seeria lahedaid lisavidinaid, mida saab kas telefoni külge kinnitada või sellega koos kasutada. Need lisavad telefonile nii kosmeetilist omapära kui pakuvad teinekord ka lahedaid lisafunktsioone, mis muudavad telefoni kasutamise lihtsalt paremaks,» sõnas Samsung Eesti mobiiliseadmete tootekoolitaja Pavel Meleško.

Esimese näitena toob ta välja telefoniümbrised. Mõistagi on need suurepärane viis nutitelefoni kaitsmiseks, kuid Samsungi ümbrised on lisaks sellele loodud olema disainielemendid, millega enda stiili täiendada. Näiteks Samsung Galaxy S23 Ultra telefonile mõeldud silikoonist käepidemega ümbris, mille taga olev rihm näeb lahe ja värvikas välja, kuid lubab telefoni lisaks sellele mugavalt ja kindlalt käes hoida, et see maha ei kukuks. Samuti on hea näide klassikaline nahkümbris, mis annab telefonile soliidse välimuse ning sobib suurepäraselt pidulikumaks ürituseks.

Copy
Tagasi üles